1 Mayıs'ta yürüyüşe geçen HDP üyelerine tepki gösteren Trabzonlu Gençler taraftar grubu üyeleri, derneğinin kapılarını HaberTS.com'A açtı.

Meydan'a yürüyüş yapmayı planlayan HDP üyelerine geçit vermeyen Trabzonlu Gençler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Fındıkçı yaşanan olaylarla alakalı olarak, “bizim Kürtlerle bir sorunumuz yok.Bizim sorunumuz, PKK’ya PKK demeyen PKK yandaşlarıyla. Askerimize, polisimize kurşun sıkmış insanlara, PKK demeyen insanlarla. Bugünkü olaya gelirsek, Trabzon’da iki tane bayrak asılır, biri Türk Bayrağı, birisi de Trabzonspor’umuzun şanlı bordo-mavi bayrağı. Burada hiçbir zaman HDP amacına ulaşamayacaktır." Dedi.

HDP'lilere tepki göstermeyerek onların önünde yürüyüş yapan Vira Grubuna da tepki gösteren Fındıkçı, "Burada bir de Vira Grubu’na seslenmek istiyorum. Bizi her zaman eleştirmişlerdir. Toplumun önüne  atmışlardır. Küfür kıyamet yemişizdir ama biz her zaman eleştirilere saygı duymuşuzdur. Ama bugün HDP’nin 25,30 metre önünde gördüğümüzde onlara bağırdım,” ne yapıyorsunuz? Onlarla aynı safta yürüyorsunuz.” Dönüp bizle o insanlara tepki vermedikleri için, yaptıkları hatalarını kabul edip özür dilemelidir.” Şeklinde konuştu.

Mehmet Fındıkçı ve diğer grup üyelerinin açıklamaları;
 


Editör: TE Bilişim