Birçok kez takasta adı anılmasına karşın teknik direktör Mancini'nin gönderilmesine kesin olarak karşı çıktığı Ceyhun Gülselam, çarpıcı açıklamalara imza attı. 

ARKADAŞLARIM DA AYNI GÖRÜŞTE 
"2010-11 şampiyonluğunun Trabzon'a verilmesini bekliyorum. O sezon Trabzon'da birlikte oynadığımız bazı arkadaşlarım da aynı görüşte. O yıl gerçekten iyi maçlar çıkardık. 74-76 puanın bile yeteceğini düşünüyorduk. Artık kararı bekliyoruz. Bence hayırlı olan şampiyonluğun Trabzon'a iadesi. Böylece ben de efsane kadroda yer aldığım için tarihe geçerim." 

KADIKÖY BÜYÜK BİR TALİHSİZLİK 
Duygusalım ama sahaya çıkıncaya kadar. Maçta kurallar içinde cansiperane savaşırım. G.Saray'a geldiğimde Trabzon'da birlikte oynadığım arkadaşlarımın katkısını gördüm. Bir avantajım da yabancı dil. Almanya'da büyüdüm. İngilizce ve Almanca biliyorum. Mancini ile direkt konuşabilmek işimi kolaylaştırıyor. 3 puanlı sistemde Fenerbahçe ile farkı kapatabiliriz. Arena'ya da gelecekler. Kadıköy'de kazanamamak talihsizlik. Bir maçta Baros son dakikada net bir pozisyonu kaçırdı. Atsa kazanacaktık. Önemli olan şampiyonluk ama Kadıköy'de kazanarak kupayı kaldırmak daha güzel olur. 

G.SARAY'DA KALMAK İSTİYORUM 
Şenol Güneş, Fatih Terim ve Mancini ile çalıştığım için şanslıyım. Lampard ve Zidane'ı örnek alıyorum. Bruma'nın sakatlanması hepimizi sarstı. Umarım bir an önce iyileşir. En büyük hayalim Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırmak. Her maçtan sonra annemi ve babamı arayıp, nasıl oynadığımı sorarım. Galatasaray forması giymek gurur verici. Sözleşmem bitiriyor. Kalmam isterlerse bir yere gitmem." 

Not: Fotomaç Gazetesinden Savaş Çorlu, bu ropörtajı Yargıtay kararından önce yaptı. Ancak ropörtaj karardan sonra yayınlandı.