İzinsiz olarak Zokora’nın düğününe gittikleri için dün antremana alınmayan futbolculardan Henrique, antrenman öncesi teknik heyet ve takım arkadaşlarından özür dileyerek çalışmaya katıldı. Colman ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, Zokora’nın İstanbul Çırağan Sarayı’ndaki düğününe izinsiz gittikleri için dün yapılan antrenmana almadığı Colman ve Henrique’yi sert şekilde uyardı. İki oyuncuya, takım arkadaşlarına karşı saygısızlık yaptıklarını söyleyen Mandıralı’nın, kadro dışı cezası vermeyi düşünmediği ancak para cezası verilmesinin gündemde olduğu öğrenildi.

Bu arada Trabzonspor, basına kapalı olarak yapılan antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Dünkü antrenmana alınmayan Henrique, antrenman öncesi takım arkadaşlarından özür diledikten sonra antrenmana katıldı. Arjantinli futbolcu Colman’ın ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştığı. ardından da ayrı bir koşu yapacağı belirtildi. Colman’ın düğünden sonra İstanbul’da bir gece kulübünde eğlenmesinin teknik heyeti daha fazla kızdırdığı öğrenildi.