Ülkesinde Super Esportes'e röportaj veren sambacı, "Türkiye'deki futbol aşkı inanılmaz. Sokakta bile yürüyemiyorum. Avrupa'da 15 gole ulaşmak için çalışacağım" dedi

Trabzonspor formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 6 karşılaşmada 7 gol atan Paulo Henrique, Brezilya basınına iddialı açıklamalar yaptı. Ülkesinde Super Esportes gazetesine konuşan golcü futbolcu, Türkiye'den övgüyle bahsetti. "Türkler futbol için deliriyor" diyen Henrique, "Değişik pek çok yerde oynadım. Türklerin futbol deliliği gibisini görmedim. Sokakta bile yürüyemiyorum. Her zaman fotoğraf çektiriyorlar. Bir restorana gittiğim zaman asla para ödeyemiyorum" ifadelerini kullandı.

HAYALİM İNTER'DE OYNAMAK 
Bu sezon kadrolarına Malouda ve Bosingwa gibi iki yıldız ismi kattıklarını kaydeden Henrique, "Avrupa'da başarılı olacağımızı düşünüyorum. Özellikle kendi adıma konuşmam gerekirse hedefim 15 gole ulaşmak. Bu rakamı yakalarsam adımı Avrupa'da daha fazla duyuracağıma inanıyorum" dedi. Özellikle Lazio maçına değinen sambacı, "Lazio'ya da gol atmak istiyorum. İtalyan kulüplerine kendimi göstermek istiyorum. Hayalim İnter'de oynamak" şeklinde konuştu.