Mandıralı, “Bu yabancıları satalım. Zorda kalmadıkça onları kullanmayıp, yeni takım temellerini atacağım. Ben gitsem de Trabzonspor’un geleceği için onlar kalmamalı” diyerek operasyon istedi. Mandıralı yabancılardan sadece Bosingwa’nın kalmasını isterken, Bourceanu için sezon sonu karar verilebileceğini söyledi

DEFTERDEN SİLDİ

Trabzon’da Mandıralı, yabancıların biletini kesti. Bordo-Mavililer’de özellikle son Sivas maçında Adrian, Malouda ve Colman gibi isimlerin kadroya alınmamasına rağmen takımın gösterdiği performans dikkati çekerken, Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na sezon sonu için yabancı raporu sunduğu ve bu yönde operasyon için erkenden düğmeye bastığı öğrenildi.

OPERASYON VAR

Konyaspor maçı sonrasında Başkan Hacıosmanoğlu’na, “Malouda ve Colman takıma sadece zarar veriyor. Bamba, Janko zaten yok… Zokora iyi niyetli ama yaşı itibariyle kalmaması gerekli. Henrique de iyi niyetli ama bizim yapımıza uygun golcü değil. Bir tek kalırsa Bosingwa kalmalı. Buorceanu ise yetersiz görünüyor ama sezon sonu bu oyuncu ile ilgili karar vermek gerek. Yani Bosingwa dışında sezon sonu tüm yabancıları gönderebiliriz. Ben bu oyuncuları kalan maçlarda oynatacağım ama onlarsız yeni bir takım oluşturmak asıl hedefim” dediği, Hacıosmanoğlu’nun ‘yetki sende” onayı sonrasında operasyona başladığı belirtildi.

BEN GİTSEM DE GÖNDERİN

Mandıralı, “Başkanım ben gitsem bile bu yabancılar kalmamalı. Kalırsam zaten bunları istemiyorum. Trabzonspor yeni bir takım kurmalı. Yerli olarak iyi ve daha iyi olacak isimlerimiz ve genç yeteneklerimiz var. Bu takıma direkt katkı yapacak az ama öz yabancılar gerekli. Sezon sonu olmasam da bu yabancılardan özellikle Malouda ve Colman’ı uygun şartlarda göndermelisiniz. Tabiî ki ekonomik durumda önemli ama mümkün olursa hepsini elden çıkartabilirsiniz” diyerek Hacıosmanoğlu’na kalmaması durumunda bile yıldızların gitmesinin şart olduğunun altını çizdi.

BU İKİLİ GİTMELİ

Mandıralı’nın özellikle disiplinsizliği ve takım içerisinde huzuru bozan ve eski Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın gidişinde Colman ile birlikte baş etken olan Malouda’yı tamamen sildiği, son Sivas maçında bu oyuncuların sakatlıklarının önemsiz olmasına rağmen operasyon planı için kadroya almadığı belirtildi. Mandıralı’nın sezon sonuna kadar yabancılardan en yüksek verimi almayı istediği ancak onlarsız bir takımı inşa etmeye kararlı olduğu belirtildi.

Malouda ve COLMAN’a içeride tepki "İSTEMİYORUZ"

Trabzonspor’da özellikle Malouda’nın, Colman ile birlikte Mustafa Akçay’ı göndermeye çalışacak kadar ileriye gitmeleri nedeniyle Hami Mandıralı’nın işi sıkı tuttuğu, disiplinsizliklerinin yanında özel hayatlarına dikkat etmemeleri nedeniyle bu ikiliyi zorda kalmadıkça takımın uzağında tutmayı amaçladığı belirtildi. Bu ikilinin tavırlarından birçok oyuncunun da rahatsız olduğu öğrenildi.

HENRİQUE’YE UYARI

Sivas maçında gol suskunluğuna son veren Henrique’nin özel hayatına dikkat etmediği, Maluoda ve Colman ile vurdumduymaz tavır sergilemesi nedeniyle Mandıralı’dan sert uyarı aldığı belirtildi. Mandıralı’nın yeni takımı ile başarılı olması durumunda Hacıosmanoğlu’nun sezon sonunda kendisiyle devam edip, yabancı operasyonu için düğmeye basacağı belirtildi.

West Ham İDDİASI!

Florent Malouda’nın ismi İngiliz takımlarıyla anılmaya başlandı. Football Direct News’te çıkan habere göre West Ham United menajeri Sam Allardyce yaz transfer dönemde hücum hattını Florent Malouda ile güçlendirmek istiyor. Stewart Downing ve Matt Jarvis’in bu sezonki performanslarından memnun olmayan menajer Allardyce’nin Malouda için sezon sonunda harekete geçeceği iddia edildi.