Mart istişare toplantısında başkan Alaattin Hatayoğlu gündem hakkında açılış konuşması yaparken, konuklarından Hami Mandıralı, Erol Tuna. Haluk Kulaçoğlu. Tüfad Başkanı Rıza Çavuşoğlu, basın mensuplarının ve misafirlerin sorularıyla istişare toplantısı yaptı.

Dernek başkanı Alaattin Hatayoğlu açılış konuşmasında İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor Kulübü’nü çok kötü yönettiğini. Şike davasında ise göstermelik çıkışlarla sadece söylemde olduğunu, eylemde ise samimi davranmadığını dile getirdi.

Hatayoğlu,”Hacıosmanoğlu kupa sözü vererek Trabzonspor delegesinin oyunu alarak başkan olmuştur.” Dedi.

Siyasete biat ederek sadece siyasetin izin verdiği sürece şike ile ilgili mücadele ediyor gözükerek tüm Türkiye’nin inandığı Trabzonspor’un Haklı şike davasını sekteye uğrattığını söyleyen Hatayoğlu, Başkan Hacıosmanğlu’nun kulübü ekonomik ve futbolcu kadrosu anlamında kaosa soktuğunu söyledi.

Kahvaltıya katılarak söz alan Erol Tuna ise, “Trabzonspor bu sistemle, bu yönetim anlayışıyla 25 yıl daha şampiyon olamaz. Trabzonluların Trabzon’a yatırım yaparak hem şehri hem de Trabzonspor’un marka değerini yükseltmesi gerektiğini, alt yapıya ciddi yatırımlar yaparak, Trabzon kökenli futbolcularla kadro iskeletinin oluşması ve aidiyet hisseden futbolcularla başarının ve şampiyonluk gelir. Bilimsel değerler çerçevesinde kulübün yönetilmesi gerektiğini başarılı ve marka değeri yüksek kulüpleri örnek alması ve incelenmeli. Genç, işinde başarılı, aktif kişilerin yönetim kurulunda yer alması ve işlerine eskilerin karışmaması bağımsız şekilde görev yapmaları gerekir.” Şeklinde konuşurken “Eskilerin tecrübelerinden de yararlanılmalı” diyerek öneri de bulundu.

Editör: TE Bilişim