Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kasımpaşa'yı 2-0 yenerek lige başlangıç yapan Trabzonspor'da takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, her zaman hedeflerinin bir sonraki maçı kazanmak olacağını söyledi. 

Bordo-mavili takımın 27 yaşındaki kaptanı, yaptığı açıklamada, Kasımpaşa karşısında sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak yeni bir takım oldukları için sabır ve desteğe ihtiyaç duyduklarını belirtti. 

Kasımpaşa maçını cezaları nedeniyle seyircisiz oynadıklarını hatırlatan deneyimli kaleci, "İnşallah bu, son seyircisiz maçımız olur. Seyircisiz hiç tadı tuzu yok. Olsun, onlar yine bizimle sevinmişlerdir. Her şey ilerleyen zamanlarda daha iyi olacak inşallah. Göze hoş gelen bir oyun sergileyeceğiz. Onlardan bize sabır göstermelerini istiyoruz." diye konuştu. 

Yeni kurulmuş bir ekip olduklarını anlatan Onur, "Ama şunun da altını çizmek gerekiyor arkadaşlık üst seviyede. Biz önümüzdeki maçlara bakıyoruz her zaman hedefimiz bir sonraki maçı kazanmak olacak. Taraftarlarımız, o yüzden bize destek olsunlar. Gerçekten gencecik arkadaşlarımız var. Trabzonspor tarihini bilen ve yeni öğrenen arkadaşlarımız var. Onların da desteğe ihtiyacı var. O yüzden zamanla daha da iyi olacaktır." ifadelerini kullandı. 

Onur, futbol hayatında birçok sakatlık yaşadığını belirterek, "Cenabı Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin. Bu sene geçmişteki Onur'u izlettirmek adına daha çok çalışıyorum ve çalışacağım. Bunu herkes böyle bilsin." şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim