Trabzonspor'un Kolombiyalı oyuncusu Castillo, köklü ve mazisi olan bir kulübe geldiğini belirterek, "Yeni bir takıma değil sanki yıllarca top oynadığım takıma gelmiş gibiyim" dedi. 

Trabzonspor'un büyük uğraşlar sonrası ABD'nin FC Dallas Kulübü'nden transfer ettiği Castillo, Trabzonspor dergisinde yer alan kısa açıklamasında, bordo-mavili kulübe gelmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Kolombiyalı oyuncu, bütün takım arkadaşlarının kendisini çok iyi karşıladığını belirterek, "Teknik heyet ve taraftarlarımız da beni çok iyi karşıladı. Trabzonspor büyük bir kulüp. Köklü bir mazisi var. Yeni bir takıma değil de sanki yıllarca top oynadığım takıma gelmiş gibiyim. Burada kendimi hiç yabancı hissetmiyorum. Taraftarımızı bize güvensin. Bu seneyi en iyi şekilde bitireceğimize olan inancım tam. Bize her yer Trabzon" diyerek sözlerini tamamladı.

Jan Durica: "Taraftarlarımız bize inansın"

Trabzonspor'un Slovak oyuncusu Jan Durica ise Türkiye'nin en iyi taraftarına sahip olduklarını belirterek, "Trabzonspor'a imza atmadan önce yaptığım araştırmada bunu gördüm ve çok mutlu oldum. Taraftarlarımız bize inansınlar. Başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.