YAYINCI KURULUŞA YAPTIĞI AÇIKLAMA;

Maçın ardından konuşan Trabzonspor’da Vahid Halilhodzic, tribüne gönderildiği için yardımcısı Jacgues Bonnevay konuştu. Bonnevay, “Çok iyi bir takıma karşı sahaya çıktık. Burada bulunduğumuz zamandan beri ilk defa çok iyi bir yarı çok iyi 45 dakika sergiledik. Bir çok fırsatlar yarattık. Taraftarların da gönlünü aldık. Bizi son saniyelere kadar desteklediler. Ama ne yazık ki Trabzonspor’un bu akşam ki ofansif yönüne gösterdik ama topu ağlarla buluşturamadığımız için yazık oldu. 60’dtan sonra yarattığımız çok gol fırsatları kaçırdık. Ama bunu devam ettirmemiz ve gelecek maçlarda sergilememiz gerek. Bunu geliştireceğiz” diye konuştu. 

Yatabare ve Cardozo’nun 11’de çıkmaması hocanın taktiksel tercihi mi sorusuna Bonnevay, “Tabi ki Vahid hocamızın kararı. Çünkü Yatabare bir sakatlıktan dönüyor. Hocamız bunu hesaplayarak 90 dakika yayılmadı. Oyuncuyu Joker olarak sonradan oyuna soktuk. Bu görevi çok iyi üstlendi çok iyi performans sergiledi. Biz birlik içinde kalmalıyız. Maalesef gole ulaşamadık. Galibiyetlere ulaşamadık. Kötü bir dönemden geçiyoruz. Avrupa kupasında hasar aldık. Bunu dramatize etmeden lig maçına dönmemiz gerek. Ofansif oyunu düzeltip yeniden yarışa dönmemiz gerek” dedi.

BASIN TOPLANTISINDA YAPTIĞI AÇIKLAMA

Legia Warszawa maçı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Yardımcı Antrenörümüz Jacgues Bonnevay şunları söyledi:

“Çok gel-gitleri olan bir maçtı. Maç hızlı başladı. Rakibin iyi olduğunu biliyorduk. Dağılmadan organize bir futbol ortaya koyabildiklerini biliyorduk. İlk yarıda gol yemek kolay değil. Golü yedikten sonra biraz bocaladık ve ilk devreyi istediğimiz gibi tamamlayamadık. Ama ikinci yarı umut vaat eden bir 45 dakika oldu. Trabzonspor’un ofansif yönünü gördünüz. En iyi 45 dakikamızdı diyebilirim ancak gol bulamadık. Birçok fırsat yakaladık. Golü bulamadığımız için sıkıntıya düştük. Dört takımlı bir grupta bu mağlubiyetle hasar aldığımızı söyleyebilirim.

Onur dizinden bir sakatlık yaşadı. Yarın çekilecek olan MR sonrasında ancak durumu belli olabilir.”
Editör: TE Bilişim