Sezon başında Kızılyıldız'dan Trabzonspor'a transfer olan Arjantinli oyuncu Luis Ibanez sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Ersun Yanal tarafından sezon boyunca oynatılmayan ve yeni statta forma giyemeyen tek oyuncu olan Ibanez'e "kulüp bul" denilmişti. Ancak hiçkimse ne Trabzonspor'un istediği bonservis bedelini ödemeye yanaştı, ne de Ibanez'in Trabzon'da kazandığı parayı kabul etti. 

Arjantinli oyuncu Luis Ibanez'in menajeri ve kayınpederi Darko Alegic de Trabzonspor'a rest çekerek "gerekirse çaycılık yapar ancak yine de Trabzon'dan ayrılmaz. Bize kulüp bulun diyorlar ama bir sezon boyunca forma giymeyen oyuncuyu ben nereye götüreyim? Yönetim bunu aklından çıkarsın. Sözleşmemiz bitinceye kadar buradayız. Eğer gitmemizi istiyorlarsa gelirimizi garanti altına alacak bir anlaşma ile karşımıza gelmeliler" diyerek meydan okumuştu. 

Bedava gidebilir 

Gelinen noktada ise durum Trabzon açısından daha kötü gibi görünüyor. Çünkü transfer taksitlerinde yaşanan gecikmeler sıkıntı yaratacak gibi duruyor. Fotospor'a gelen bilgilere göre 3 ya da 4 taksit gecikmede. Bu durumu avantaja çevirmek isteyen Ibanez de avukatına "gerekeni yap" talimatı verdiği belirtiliyor. 

Ibanez'ın amacı bedava gitmek 

Arjantinli oyuncu Luis Ibanez ve menajeri Darko Alegic, Trabzonspor'un taksitleri ödememesi halinde FIFA'ya başvuracaklarını ve bonservisini bedelsiz olarak almak istediklerini söyledikleri gelen haberler arasında. Üstelik sezon boyunca hemen hemen hiç oynamayan Ibanez2in bunu da avantaja çevireceği, Trabzonspor'dan alacaklarının tamamını alacağı belirtiliyor. Çünkü FIFA'nın, sezon boyunca şans verilmeyen futbolcudan yana tavır aldığı, bu futbolcuya karşı iyi niyet olmadığı ve oynamayan futbolcunun kendine başka bir kulüp bulmasının zor olduğu görüşünde olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla Trabzonspor'un, Ibanez'in alacaklarını ödememesi halinde hem geçmiş gelecek bütün alacaklarını ödeyeceği hem de bedava elinden kaçıracağı, bu yüzden başka çareler aradığı da gelen haberler arasında. 

Trabzonspor'un Kızılyıldız'dan kadrosuna kattığı Luis Ibanez'i yakından tanıyalım 

Trabzonspor, Kızılyıldız forması giyen 28 yaşındaki Arjantinli sol bek Luis Ibanez'i renklerine bağladı.