Trabzonspor'un Olağan Genel Kurul toplantısı bugün Hayri Gür Spor Salonunda yapıldı. Yoğuntartışmaların ve eleştirilerin yapıldığı genel kurulda en çok merak edilen konulardan biri de yönetim kurulunun ibra edilip edilmeyeceği oldu. 

Katılımın az olduğu salonun büyük bir kısmının boş kaldığı genel kurulda yönetimin borcu açıklandı.  Kulübün borcunun 173 milyon TL olduğu açıklandı. Ardından ise hem genel kurul üyeleri konuşmalar yaparken ardından da bu konuşmalara Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu cevap verdi. 

Divan Başkanı Ahmet Metin Genç’de 2010-2011 yılı Trabzonspor’un şampiyon olduğunu ve o dönem başkanı Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolculara teşekkür etti. 

Sonra ise yönetimin ibrasına geçildi. Yapılan oylamada Trabzonspor Yönetimi oy birliği ile ibra edildi. 

BORÇ NE KADAR DI?

Denetleme Kurulu, kongre öncesi kulübün borcunu açıkladı. Kurul başkanı Mahmut Ören, 30 Kasım 2013 itibari ile kulübün 21 milyon'u uzun vadeli, 152.4 milyonu kısa vadeli olmak üzere toplam 173 milyon 417 bin lira borcu olduğunu bildirdi. Ören, borcun 30 Nisan 2013 tarihine göre 3 milyon lira'ya yakın azaldığını dile getirdi. 
Editör: TE Bilişim