Bilgi ve birikimiyle bana yol gösteren Kadırga TV’nin başarılı spor programcısı Serkan Genç abim ile Trabzon Meydan’da çay içip Trabzonspor’u konuşurken gelen bir telefon, bütün günümü etkilemişti.

Telefonu açan Adem Söğüt başkanımız, “Ali dün televizyonda Giray Bulak’ın Aziz Yıldırım'a övgüler yağdırdığı açıklamalarını duydun mu?” diye sordu. Ben de izleyemediğimi söyledim. İyi ki de izlememişim, çünkü Adem abimizin anlatmasından bu kadar etkilendiysem, canlı izleseydim nasıl olurdum bilemiyorum.

Adem Başkanımız anlatmaya başladı. Şike hükümlüsü, Trabzonspor ‘un emeğini çalan Aziz Yıldırım’a övgüler dizen Trabzonlu Giray Bulak’ı.

İnanamadım.

Eski Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu bana zamanında Giray Bulak’tan öyle bahsetmişti ki, bende inanmıştım Giray Bulak’ın Trabzonsporlu oluşuna, duruşuna. 

Son günlerde Giray Bulak’ın Aziz Yıldırım hakkında yaptığı açıklamalardan sonra, inanıyorum ki, Hayrettin Hacısalihoğlu da görmüştür savunduğu adamın gerçek yüzünü!

O kadar da olmaz diye düşündükçe, Adem Başkanımız ,”Ali sana söylediklerimi canlı canlı izledim. Şok oldum” deyince bir kere daha anladım ki, doğru yoldasın İbrahim Başkan. 

Sadri Şener döneminde en güzel formüldü, basın yoluyla yönetime sallayarak Trabzonspor’da işe başlamak. Böylece muhalefet azalıyor, Trabzonspor çalışanları çoğalıyordu.

Fakat İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde işler değişti.

İbrahim Başkan kendisini eleştirenleri işe alıp susturmak yerine , ”eleştirmezseniz adam değilsiniz” restini çekti.

Durum böyle olunca, Trabzonspor’un ekmeğini yemiş Trabzonlu Giray Bulak yolunu iyice şaşırdı!

Baktı ki, İbrahim Hacıosmanoğlu orada olduğu sürece bize Trabzonspor’dan ekmek çıkmaz, hakemi aradığı için İbrahim Başkanı eleştirirken, hakemi tehdit eden Aziz Yıldırım’ı haklı buldu.

Trabzonlu olmak, adaletsiz güce karşı ayakta dik durmaktır.

Trabzonlu olmak, Trabzonspor’u haklı davasında yalnız bırakmamaktır.

Giray Bulak’ın haberini yazarken, Trabzonlu teknik adam diye yazdığımıza bakmayın.

HaberTS.com okurları adamı da anlar, dansöz olanı da!

Son olarak;

Adem Söğüt Başkanıma, bize ve bütün Trabzon'a Giray Bulak'ın gerçek yüzünü gösterdiği için teşekkür ederim.

İbrahim Başkanımıza da, ben dahil binlerce Trabzonsporlu'nun hakkı olan parayı böyle insanlara peşkeş çekmediği için teşekkür ederim.