Beşiktaş galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Galatasaray maçı öncesinde öğrencilerine uyarılarda bulundu. Dün yapılan antrenman öncesinde yardımcı antrenörler, masörler, fizyoterapistler ve malzemecileri sahaya gönderen usta hoca, öğrencileriyle bir saat süren özel bir toplantı gerçekleştirdi. Bundan sonra izleyecekleri yol haritası hakkında bilgi verdi.

ŞARTLAR DEĞİŞEBİLİR
Süper Final'i en iyi noktada bitirmek zorunda olduklarını vurgulayan Güneş, "Beşiktaş'ı yenerek avantaj yakaladık ama şartlar her an değişebilir. Çünkü her hafta derbi oynuyoruz. Galatasaray maçına çok ciddi bir şekilde çıkmalıyız. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bir yarış var. Spekülasyonlara açık bir ortamdayız. Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapsın. Her maçta galibiyet için savaşmalıyız" diye konuştu.


4 HAFTANIZ KALDI!
Sezonun bitmesine dört hafta kaldığına işaret eden Güneş, vurucu sözleri ise toplantının sonlarınnda söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Lig bittiğinde aramızdan ayrılacak arkadaşlar olacak. Bize istediğimizi vermeyen, istediğini alamaz. Kalan dört hafta bazı arkadaşlar için belirleyici rol oynayacak. Kendine ve hareketlerine çekidüzen vermeyenler aramızda olmayacak" dedi. 
Editör: TE Bilişim