Fenerbahçe'nin Trabzon'da silahlı uğramasının ardından, "Düşüreceksin Trabzon'u küme" diye tweet atan İdo Tatlıses, gelen tepkiler üzerine tweeti sildi ve özür diledi.

Türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, Fenerbahçe'nin Trabzon'da uğradığı silahlı saldırının ardından attığı tweetle olay yarattı. Olaya çok üzüldüğünü ve öfkelendiğini belirten saldırı sonrası, "Düşüreceksin Trabzon'u küme, görecekler bu ne ya? Spor bu spor!" diye tweet attı.



Tweetine gelen tepkilerin ardından mesajını silen ve olayı Trabzon'a yıktığı için özür dileyen İdo, üzüntüden bu şekilde konuştuğunu ifade etti. İdo, daha sonra şunları yazdı:

'Birilerinin vicdansızlığı...'

"Kim olursa olsun 40 kişinin canına kıymaya kalkıyorsunuz! İnsan mısınız? Hayır... Aynı şey başka taraftarın başına gelse benim yazdığımı yazardı. Bir sinirle Trabzon yazdım, olay yeri orası denildiği için, eğer değilse özür. Fanatik bir taraftar olarak üzüntüden Trabzon'a yıktım olayı, mazur görün. Birilerinin vicdansızlığı yüzünden bir gruba mal etmemem gerekir. Ne savcımız kaldı, ne masum genç kızlarımız, kadınlarımız, ne futbolumuz! Kuru kuru 'şiddete hayır' demek işe yaramış mı?

Her yerde öfke, kan, acı, saldırı, yaralı, ölü... Nereye varacak sonumuz? Şoföre saldırmak, bir otobüs dolusu insanın şarampolde takla atıp ölmesini istemektir. Lanet olsun dinmeyen, bitmeyen, iğrenç öfkenize! Geçmiş olsun Fenerbahçe."

Babasıyla Osman Yağmurdereli'nin fotoğrafını paylaştı

İdo ayrıca Instagram hesabından babası İbrahim Tatlıses ile Trabzonlu olan merhum Osman Yağmurdereli'nin yan yana çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıp, "Trabzonspor ve Fenerbahçe her zaman dosttur. Tıpkı rahmetli Osman abim ve babam gibi" diye yazdı.