Trabzonspor’un getirerek prensipte anlaşma sağladığı Fransızların dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Florent Maluoda ile yakın arkadaşı da olan Portekizli sağ kanat oyuncusu Jose Bosingwa Trabzon'da!

Trabzonspor, Florant Malouda'nın ardından ses getirecek bir transfere daha imza attı. Bordo-mavililer, Jose Bosingwa ile prensip anlaşmasına vardı. Geçen sezonu Queens Park Rangers'ta tamamlayan Portekiz'li oyuncu, geçen hafta Türkiye'ye gelerek Trabzonspor ile masaya oturmuştu. Düşünmek için süre isteyen tecrübeli oyuncu, kararını verdi ve Bordo-mavililer'in teklifine 'evet' dedi. Trabzonspor Bosingwa ile 3 yıllık anlaşmaya varırken yıldız futbolcuya ilk yıl, 1,8 Milyon Euro, ikinci yıl 1,7 Milyon Euro, üçüncü yıl için ise 1,5 Milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. 

BUGÜN İMZA ATACAK
Portekizli sağ bek Bosingwa bugün saat 22.00'da yeni transfer Malouda ve ekibi ile Trabzon'da olacağı bildirildi. Trabzonspor Avrupa Ligi 3.tur kadrosunu bu gece en geç 01.00'da bildirmesi gerekiyor. Bu nedenle Luis Boswinga Trabzon'a gelir gelmez imzayı atacak ve Avrupa Ligi kadrosuna yeni transfer Malouda ile birlikte UEFA'ya bildirilecek. 
Editör: TE Bilişim