Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı Demirören, federasyon yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve birlik yönetimi ile birlikte, Süper Lig kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleşen ve bir saat süren görüşmede, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da yer aldı. Federasyon, kulüpler birliği ve spor kulübü başkanları, Cumhurbaşkanlığı’na seçilen Erdoğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Erdoğan’ın kabulünde; Fenerbahçe kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bulunmadı.

Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, üzerinde Recep Tayyip Erdoğan yazılı, 12 numaralı milli takım forması hediye etti.

GÜNDEM EKONOMİK SIKINTILAR

Görüşmede, kulüplerin ağırlıklı olarak yaşadığı ekonomik sorunları dile getirdiği, passolig ve e-bilet uygulamasında yaşanan sıkıntıların çözümü konusunda çalışma yürütülmesini istediği, vergi borçları ile ilgili düzenleme konusunda kulüplere yardımcı olacak adımların atılması talebinde bulunduğu öğrenildi.

ERDOĞAN’A MAÇ DAVETİ

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, yarın Türk Telekom Arena’da oynanacak Türkiye-Kazakistan, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı davet ederken, Erdoğan da programına alacağını söyledi.


Editör: TE Bilişim