Trabzonspor’un efsane oyuncusu İskender Günen, Bordo-Mavili ekip hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu. Karadeniz ekibinde son günlerde ortaya atılan  Burak Yılmaz ve Selçuk İnan transfer dedikoduları hakkında konuşan Günen, iki oyuncunun transfer gündemine gelmesinin bile yanlışların en büyüğü olduğu görüşünde. Efsane oyuncu, “Burak ve Selçuk belli bir yaşa geldiler ve bu saatten sonra Trabzonspor’a fayda sağlayacaklarını hiç düşünmüyorum. Trabzonspor’un böyle oyunculara ihtiyacı yok. Yönetimin böyle bir yanlış içerisinde olacağına da ihtimal vermek istemiyorum” dedi.

YUSUF ETKİSİZ KALINCA!

Karabükspor maçında Trabzonspor’un iki perdelik oyun sergilediğini söyleyen Günen, şunları aktardı: “Maçın ilk ve ikinci yarısı arasında oyun anlamında farklılıklar vardı. Trabzonspor  ilk yarıda sağ kenarda Olcay ve Peirera’nın birlikte geliştirdiği atak girişimleri dışında hücumda yetersiz bir görüntü ortaya koydu. Bunun en önemli nedeni sol kenarın etkisiz kalışı. Ayrıca hücum organizasyonlarını yapması gereken Yusuf’un performans düşüklüğü olarak da değerlendirebiliriz. İlk yarı Karabükspor karşısında girilen gol pozisyonu yok. Buna karşılık Karabükspor’un net bir gol pozisyonu olduğu gerçeği var.”

HASTALIK TEDAVİ EDİLMELİ

Günen, sözlerini şöyle sürdürdü: “İkinci yarı ise ilk yarıya göre daha farklı bir takım vardı. Yusuf ilk yarıya göre hücum organizasyonlarında başroldeydi. Sol kenarın da işlevini kazanmasıyla rakibin daha baskı altında olduğu süreler var. Atılan golden sonra ise fark açılması gerekirken final paslarının yetersizliği öne çıktı. Maçın son 10 dakikalık bölümünde ise skoru korumak adına telaş ve paniğin hakim olması Trabzonspor’un en büyük handikabı ve hastalığı. Bu hastalığı tedavi etmeli.’’