Trabzonspor'da son haftalarda yaşanan yabancı oyuncu krizleri çözülmeye çalışırken Hami Mandıralı tarafından kadro dışı bırakılan Zokora ve Colman'ın rahat tavırları taraftarı çileden çıkardı.  

Başkan Hacıosmanoğlu'nun Mandıralı ile görüşüp ikiliyi tekrar takıma kazandırılması yönünde istek bulmasına teknik sorumlu sıcak bakmamıştı. Hemen bu haberlerin ardından Zokora kendi twitteri üzerinden paylaştığı fotoğraf ile keyfilerinin yerine olduğunu gözler önüne serdi. 

Bir mekanda kadro dışı bırakılan diğer isim Colman ile fotoğraf çektirip "With my bro" (kardeşimle birlikte) şeklinde paylaşması taraftarların tepkisini çekti.

Taraftarlar Trabzonspor'da yaşanan krizin ardından futbolcuların yönetime yönelik göndermede bulunduğunu ifade ederken iki futbolcunun da Trabzonspor'u kafalarında bitirdikleri yönünde paylaşımlarda bulundu.

Öte yandan tecrübeli orta saha oyuncusu, Colman ile birlikte takımdan ayrı bir şekilde idmanlarını sürdürüyor. Ayrıca Arjantinli futbolcu ile Beşiktaş ilgilendiği iddia edilirken sezon sonunda Colman ile Mustafa Pektemek’in takasının gündeme gelmesi bekleniyor.