Erkan Zengin, Fenerbahçe’de oynamak istemesine rağmen yönetim bu transfer konusunda ısrarcı olmadı. Eskişehirspor’a 1 milyon 300 bin Euro teklif yapıldı ve bu rakam artırılmadı. Sonuçta Erkan, Trabzonspor’a imza attı. Bordo-Mavililer ile Fenerbahçe şimdi de Ozan Tufan için karşı karşıya geldi. Ancak bu kez Sarı- Lacivertliler’in tutumu çok farklı olacak. Çünkü hem Aziz Yıldırım hem de İsmail Kartal, genç yıldızın Fenerbahçe forması giymesini çok istiyor.

Mahmut Uslu, rest çekmişti

Mahmut Uslu son yaptığı açıklamada, 10 milyon Euro isteyen Bursaspor Yönetimi’ne seslenerek, “O rakama çıkmamız imkansız. 4 milyon Euro’dan kuruş fazla vermeyiz. Eğer bu rakamı kabul ederlerse oturur konuşuruz” demiş, bir anlamda rest çekmişti. Yeşil-Beyazlılar bunun üzerine Ozan Tufan için son sözünü söyledi: 6 milyon Euro’ya bu iş olur! Karşı tarafın 10 milyon’dan 6’ya düşmesi sonrası Fenerbahçe pazarlıklara yeniden başlamaya hazırlanıyor. Paranın yanı sıra Holmen, Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz gibi isimler de önerilecek.

‘Artık onlar beni arar!’

Trabzonspor, Ozan Tufan için daha iyi bir teklif sundu. Yeşil-Beyazlılar’a 5 milyon Euro artı iki oyuncu önerdi. Erkan savaşından galip çıkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Bundan sonra ben değil, Bursa yönetimi beni arar” diyecek kadar teklifine güveniyor. Bu arada Ozan Tufan yaptığı son açıklamada, “Doğduğum şehrin takımında forma giymekten çok mutluyum” diye konuştu.

Kaynak: Fanatik
Editör: TE Bilişim