Trabzon’un yeni transferleri beğeni kazandı. Bordo-mavililer, Fenerbahçe mücadelesinde Yatabare ve Waris hücum gücünü üstlendi... Belkalem ise Emenike'yi sahadan sildi

Trabzonspor, Fenerbahçe ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığı zorlu karşılaşmada, iyi bir denemeden geçti. Bordo-mavili takıma yeni transfer olan futbolcuları Yatabare, Waris ve Belkalem, bu mücadelede adeta 'fırtına gibi' eserek, elde edilen bir puanda önemli rol oynayan isimlerin başında yer aldı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in oturtmaya çalıştığı yeni oyun anlayışında savunmasını sağlam tutup kontrataklarla ileriye çıkarak, gol arayan Fırtına'da Constan da elinden geleni yapmaya çalıştı. 

KULE GİBİ YÜKSELDİ AMA... 
Bordo-mavili ekipte özellikle Yatabare ile Waris, takımın hücum yükünü çeken isimler oldu. Waris, 36. dakikada seri çalımlarla Fenerbahçe kalesine doğru indi. Şutunu Mert güçlükle çıkardı. Waris, 47. dakikada ise Fatih'in ortasına adeta bir 'kule' edasıyla yükselerek kafayı çaktı. Ancak vuruşu auta gitti. 

BELKALEM ADIM ATTIRMADI 
Fırtına'nın bir diğer kalitesi ismi de Yatabare idi. Başarılı futbolcu, 57. dakikada yatarak vurdu ama Mert'e takıldı. 66. dakikada ise sağ kanattan yapılan şık ortada yarım volesi kale direğinin adeta hemen yanından dışarıya çıktı. Bu arada orta defansta forma giyen Belkalem de, F.Bahçe'nin golcüsü Emenike'yi çok iyi marke etti. Belkalem, adeta Emenike'ye adım attırmadı.
Editör: TE Bilişim