Oscar Cardozo

Kuşkusuz Cesare Prandelli’nin en çok çekindiği isim o. Konyaspor maçında 2 şık golle takımını zafere uçuran Oscar Cardozo, Trabzonspor’un en önemli gol silahı olacak.

Fatih Öztürk

Onur Kıvrak’ın sakatlanmasının ardından kaleyi devralan Fatih Öztürk, günden güne performansını yükseltiyor. Fakat Galatasaray gibi yüksek tansiyonlu bir 90 dakikayı kaldırabilmesi için teknik heyet hummalı bir şekilde çalışıyor.

Jose Bosingwa

Portekiz Milli Takımı’na 4 yıl aranın ardından çağrılan Jose Bosingwa, yıldızını tekrar parlattı. Kaptanlığın ardından takım içindeki sorumluluğu artan yıldız oyuncu, maçın kilit ismi olmaya aday.

Mustafa Akbaş

Ligdeki 9 maçta da forma giyen Essaid Belkalem’in sarı kart cezalısı olmasından sonra Ersun Yanal, mecburen Mustafa Akbaş’a şans verdi. Mustafa, bütün hafta boyunca idmanlarda özel programa tabi tutuldu.

Papadopoulos

Yunanistan Milli Takımı’ndan önceki gün dönen Papadopoulos, Ersun Yanal ile dünkü idmanda tanışabildi. Ülkesinin Sırbistan’a 2-0 mağlup olduğu maçta 90 dakika sahada kalan 30 yaşındaki futbolcu tecrübesiyle fark yaratacaktır.

Musa Nizam

Vahid Halilhodzic’in ilk 11’de sürekli olarak forma şansı verdiği Musa Nizam, Galatasaray maçında ilk tercih olarak gösteriliyor. Fakat karşılaşma saatinde İshak Doğan sürprizi de yaşanabilir.

Mehmet Ekici

Akhisar maçında 2 topu direkte patlayan Mehmet Ekici, hünerlerini sergilemeye başladı. Almanya’daki performansına döneceğinin sinyallerini veren 24 yaşındaki futbolcu, Yanal’ın sahadaki yıldızı olacak.

Kevin Constant

Milan’da sol bek oynuyordu, Trabzonspor’da devşirildi. Forvet arkası gibi oynayan Gineli yıldız, savaşçı ruhuyla Galatasaray savunmasına zor anlar yaşatacak.

Özer Hurmacı

Uzun süren sakatlığının ardından sahalara dönüş yapan Özer’in ilk 11’de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Konya maçındaki performansına yakın bir oyun ortaya koyarsa dikkat çekecektir.

Yusuf Erdoğan

Trabzonspor’un altyapısından yetişen Yusuf Erdoğan, hızıyla ve kolay çalım atmasıyla Ersun Yanal’ın gözüne girdi. Yanal’ın oyun şablonuna uyan Yusuf’tan derbide beklenti büyük.

Majeed Waris

6.5 milyon Euro’ya Rusya’nın Spartak Moskova takımından alınarak birçok eleştiriyi beraberinde getiren Majeed Waris, Galatasaray maçında patlama yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.