Maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, özetle şunları söyledi:

“Zamanı gelmişti, gülümsememin. Çok zor bir süreçten geçtik. Hala bitmiş değildir. Ama geçen maça kıyas yaparsak bu akşam çok gururlu bir takım gördüm. O yüzden oyuncularımı takımımı her birini tebrik ediyorum” dedi. 

Galibiyetin Trabzonspor’a neler kazandıracağı şeklinde ki soruya Halilhodzic, “Oyuncularım soyunma odasına ilk defa neşeli girdi. Kazanmak önemli, çünkü güven meselesi var. Çok çalışıyorsunuz kazanmamız lazım. Kazanmadığınız zaman güven sorunu yaşıyorsunuz. Oyuncuların kendine güveni arttı. Tabi ki çalışırken daha neşeli çalışacak. Çalışmaya devam edip kendimiz geliştireceğiz. Mükemmel olduğumuzu söyleyemeyiz. Biraz uzağız. Bu akşam iyi bir maç sergiledik. 10’a yakın fırsatlar yarattık. Rakibin bir penaltı pozisyonunda golü oldu. Çok ofansif futbol oynadık. 

Umarım bir daha ki maçlarda önümüzde ki sürede hücum oyuncularını daha iyi oyun sergiler. Bu akşam onlara söyleyeceğim tek şey Bravo çocuklar bu şekilde devam edin. Başkanımız için de memnunum. Umarım taraftarlarımızı mutlu ettik. Bu mutlu tabloda tribünler pek kalabalık değildi. Ama gelen bu yağmurun altında bizi destekleyen taraftarı tebrik ediyorum teşekkür ediyorum onlara” dedi.
Editör: TE Bilişim