Trabzonspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Teofilo Gutierrez, Arjantin'de el üstünde tutuluyor. Takımı River Plate ile dün Kolombiya'nın Atletico Nacional takımını yenerek Copa Sudamericana'yı kazanan 29 yaşındaki oyuncuya yeni sözleşme yolu göründü.

YENİ SÖZLEŞME YAPILACAK
River Plate Başkanı Rodolfo D'Onofrio oyuncularının performansını överken kontratı bitecek oyuncuyla yeni bir sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. D'Onofrio, "Teofilo'dan son derece memnunuz. Takımın başarısında onan da büyük katkısı var. Kendisiyle devam etmek için gerekli girişimleri yapacağız" dedi.

AVRUPA'DAN TEKLİFLER VAR
Arjantin basını, ülkenin en önemli takımlarından birisinde yıldızı parlayan futbolcuya Avrupa'dan bir çok transfer teklifi olduğunu duyurdu. İngiltere'den Tottenham ve Liverpool başta olmak üzere bazı İspanyol ve İtalyan ekiplerinin de oyuncuyu istedikleri, bu yüzden River Plate'in elini çabuk tutarak kendisiyle masaya oturacağı belirtildi.

GOL KRALLIĞINA KOŞUYOR
Copa Sudamericana'da 1 gol 1 asistle oynayan Teofilo Gutierrez, bu sezon Arjantin Ligi'nde de fırtına gibi esiyor. 13 maçta 10 gol kaydeden tecrübeli forvet, ligde gol krallığı yarışında iddialı isimlerden birisi olurken, şu an ikinci sırada yer alıyor. Teofilo, Brezilya'daki Dünya Kupası'nda da Kolombiya forması ile başarılı bir performans sergilemişti.

Öte yandan Avrupa'da ilk Trabzonspor'a transfer olan Teofilo, antrenmanda kar yağışını görmesi objektilfere ilginç görüntüler vermişti.

Editör: TE Bilişim