Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ile sosyal medyada ufak çaplı tartışma yaşayan Trabzon’un ünlü müzik gruplarından İmera Grubu üyesi Berat Bayraktar, konuyla ilgili açıklama yaptı. 

Yazılı bir açıklama yapan Bayraktar, Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor yöneticilerinden biri ile Twitterdaki konuşmalarımız internet haber sitelerine konu oldu. 

Yöneticinin "Formalar gayet güzel arkadaşlar. Geç kalındı farkındayız ama seneye her anlamda daha iyi olacak" Tivitinin altına bir taraftar olarak saygı çerçevesi dahilinde "geç kalınmasının yanlış olduğunu ve formaların Trabzonspor kulübüne yakışmadığını" belirten bir twit attım. Hemen ardından tivitin sahibi yönetici tarafından tuhaf bir üslup sonrası bloklandım. Fikirlerini beyan eden, eleştiri yapan birçok taraftarımızı da blokladığını daha önce haber sitelerinden okumuştuk. 

Bu yöneticimizin bu tuhaf iletişim biçimi doğrusunu isterseniz büyük kulüplerde pek görülmeyen bir şey. Hiçbir hakaret aşağılama içermeyen bu eleştirim sonrasında engellemem bir taraftar olarak beni üzdü” ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor’un bir dünya kulübü olduğuna dikkati çeken Bayraktar, “Burada şunun bilinmesi gerekir ki Trabzonspor'un bir dünya kulübü olduğu ve aynı mantıkta yönetilmesi gerektiği kanaatindeyim bu sezonki yönetimi seçimlerde ben de desteklemiştim. Kulübümüzün başarılı işlere imza atmasını canı gönülden istiyorum.  Lakin olumlu işlere destek olduğumuz gibi hata gördüğümüz işlerde eleştirme hakkımızın olduğunun bilinmesini de isterim.

Büyük kulüplerin yönetimleri sezon formalarının tanıtımlarını bu kadar geç bir tarihe bırakmadığı gibi ikinci sınıf kumaştan üretilmiş sıradan formaları taraftarına layık görmüyordur. Trabzonspor taraftarı son yıllarda her sezon benzer problemi tartışıyor ve çözüm önerilerini sosyal medyadan paylaşıyor. Yöneticilerimiz bu konuda daha aktif ve duyarlı bir yol çizmesi gerektiğini düşünenlerdenim. 

Haberleşen bloklama olayı sonrasında bazı kesimler tarafından eleştiriler aldım. Bir müzisyen ama en önemlisi bir taraftar olarak Trabzonspor'un her anlamda en iyiyi hak ettiğini düşündüğümü ifade etmem eleştiriliyorsa varsın eleştirileyim razıyım. 

 Sayın başkanımız Muharrem Usta ve ekibine her anlamda destek verdiğimizi belirtmek isterim. 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'un 50. yılımızda da şampiyon olması ümidini taşıdığımı belirtiyor ve kamuoyuna saygılarımı sunuyorum” şeklinde açıklamasını bitirdi...
Editör: TE Bilişim