Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, teknik direktör Hikmet Karaman ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Hikmet Karaman ve yardımcıları katıldı.

Trabzonspor ile zor bir maça çıkacaklarını kaydeden Karaman, "Türkiye liginin iyi takımı. Karadeniz'i temsil eden derbi maçı var. Orada vereceğimiz mücadele bizi ileriye nasıl taşıyacak? Bunu göreceğiz. Yönetimin isteği ile bir an önce takımın başına geçerek 'tüfek omuza' yaptık. İleri doğru yürümek için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Trabzonspor maçı ile lige başlamanın artıları ve eksileri olduğunu belirten Karaman, şöyle devam etti:

"İyi oyunculardan kurulu ve iyi bir teknik ekip göreve geldi. Zor olacağını biliyoruz. Trabzonspor karşısında doğru onbiri kurup maç içerisinde takımı galibiyete taşıyacak hamleleri yapmak için çalışacağız. Yeni bir başlangıç yeni bir heyecan. Taraftarlarımıza iyi şeyler izlettirmek istiyoruz. Sürekli öğrenmekten ve gelişmekten yanayım."

Türkiye'de üç sene beş sene sözleşme şansının zor olduğunu vurgulayan Karaman, "Bağlar tutmadı mı gidersin. Durma şansın yok. Hep istikrar deniliyor. Üç sene beş sene kalabilmek zor. Bazen taraftar bıkıyor. İnsanımız kültüründe var. Her şey başarıya orantılı. Öncelikle hedefim sezon sonu alkışlanan bir takım" dedi.

Karaman'ın yardımcılıklarını Roland Koch, Ahmet Ziya Yüce, Serkan Emre Sefa, Taşkın Güngör ve Ender Alkan yapacak.
Editör: TE Bilişim