Vahid Halilhodziç'in bizzat yönetime sunduğu Kolo Toure ve Medjani isimlerinde hareketli saatlar yaşandı. Bordo-Mavili yönetim tarafından resmi teklifler yapıldı. Pazarlık masasından umutlu ayrılan Trabzon'da geri sayım başladı

Vahid Halilhodziç, “Kampa kadar transferleri bitirin” dedi, yönetim de yol haritasını belirledi. Avrupa kupalarında ağır bir bilançoyla karşılaşmak istemeyen Bordo-Mavililer transfere hız verdi. Bosnalı çalıştırıcının isteği üzerine, transfer komitesi rotayı Kolo Toure ve Medjani’ye kırdı. Günlerdir Trabzon’un gündeminde olan bu iki isim için resmi teklif yapıldı. Fildişi Sahili Milli Takımı’yla Brezilya’da boy gösteren Kolo Toure’de somut gelişmeler yaşanıyor. Öyle ki; Premier Lig ekibi Southampton’tan 20 milyon Pound’a Dejan Lovren ile anlaşmaya varan ve ön protokol imzalayan Liverpool’un kadrosunda tam tamına 8 tane stoper mevkiinde oynayan futbolcu oldu. Teknik direktör Brendan Rodgers’in kadroda gençleşmeye gitmesi ve buna göre transfer politikasını benimsemesi üzerine 33 yaşındaki stoperle adeta köprüler atıldı. CEO Burak Gürdal’ın yürüttüğü pazarlıklarda olumlu gelişmeler yaşanıyor. 

İngiliz basını müjdeliyor

İngiltere’nin saygın gazetelerinden Daily Mirror önceki gün Kolo Toure’nin Trabzon’a yakın olduğunu yazmıştı. İngiliz The İndependent gazetesi de, dün manşetine tarafların olumlu sonuçlar aldığını taşıdı.

Monaco ‘tamam’ dedi

Listedeki bir diğer isim ise Carl Medjani... Cezayir Milli Takımı’ndan Halilhodziç’in öğrencisi olan Carl Medjani’nin kulübü Monaco, oyuncusunu satmayı kabul etti, temaslar başladı. Transferin resmen açıklanması için en büyük engel de ortadan kalktı. 29 yaşındaki futbolcunun Trabzonspor forması giymesi artık en meselesi.