Trabzonspor'da Mustafa Reşit Akçay'ın istifasının ardından görevlendirilen Hamı Mandıralı'ya yönetim ne kadar sahip çıksada ulusal medyada çıkan haberlerle Mandıralı yıpratılmaya çalışılıyor. Yönetim bu sezon sonuna kadar Mandıralı ile devam kararı alırken yinede yeni sezon için Trabzonspor yönetimi hoca arayışlarını sürdürüyor. Ancak bugün AMK Gazetesi'nin gündeme taşıdığı haberde Hamı Mandıralı'nın Juventus maçı sonrası gözden çıkarıldığı sonrasında ise Trabzonspor'un efsane oyuncusu Şota Alveradze ile görüşmelere başladığını iddia etti.

AMK Gazetesi Sercan Akkuş'un haberi şu şekilde;
Kasımpaşa’da aldığı başarısız sonuçlar sonrası Kasımpaşa yönetimi taraftarından uyarı alan Gürcü teknik adam, bir zamanlar efsane olduğu kulübe teknik direktör olarak dönecek.

HACIOSMANOĞLU SİNYALİ VERDİ…
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör olarak Hami Mandıralı ile yola devam etme ihtimallerinin yüksek olduğunu dile getirmişti; fakat Juventus maçında alınan kötü sonuç Trabzonspor yönetimini harekete geçirdi…

ŞOTA SICAK BAKIYOR
Şota’nın da Karadeniz ekibine sıcak baktığı belirtilirken, genç teknik adamın Kasımpaşa ile yollarını ayırması durumunda Trabzonspor’un başına geçmesi bekleniyor. Gürcü teknik adam son 9 maçtır aldığı başarısız sonuçlar sonrası Kasımpaşa yönetimi tarafından uyarılmıştı.

TARAFTARDAN YEŞİL IŞIK!
Karadeniz ekibi cephesindeyse, Trabzonspor’un eski oyuncusu olan ve şehirde çok sevilen Gürcü teknik direktörün takımın başına getirilmesi konuşuluyor. Şota Arvaladze, Kasımpaşa’yla yolların ayrılması durumunda Trabzonspor’un başına geçecek.