İstanbul’da yapılan üçlü zirvenin detay bilgilerine ulaşılmaya başlandı.

KAFKAS KIRGIN GİTMEMELİ

Mustafa Akçay, 1461 takımının teknik direktörü olduğunda Tolunay Kafkas ile son derece uyumlu bir görev yaptıklarını belirttiği toplantıda, Kafkas’ın gidiş biçimine üzüldüğünü Başkan Hacıosmanoğlu’na resmen bildirdi.

AKÇAY’LA 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Mustafa Akçay ile İstanbul zirvesindeki toplantıda 3 yıllık sözleşme imzalanmasında ilke kararına varıldı. Akçay’a, yıllık 800 bin Euro verilecek. Şampiyonluk ve diğer başarı primleri ise detaylandırılacak.

AKÇAY ŞARTLARINI SÖYLEDİ

Mustafa Akçay, İstanbul zirvesinde Trabzonspor teknik direktörü olmasının kendisi için onur meselesi olduğunu belirterek “Şartlarımın olması da çok doğaldır” dediği toplantıda özellikle transferlerde tek yetkinin kendisinde olacağını özellikle kabul ettirdi.

Akçay, bana kasetten futbolcu aldıramazsınız derken 1461’in de hedefinin süper lig olması gerektiğini vurguladı bu konuda yönetimin bir çözüm bulması gerektiğini belirtti. 1461’in bu sezon önünde yaşadığı deneyimden ötürü hedefsiz başarıya ulaşamayacağını belirten Akçay “Bunun için ne gerekiyorsa yapın” dedi.

Akçay, 1461 yönetiminin değişebileceğini ama takımdaki profesyonel kadronun değişmemesi gerektiğini de belirterek “Teknik adam kim olacaksa bunu ben de bilmeliyim hatta benim de görüşüm alınmalı olurum da” dedi.

HAMİ İLE İLGİLİ NELER DEDİ

İstanbul’daki zirvede Hami ile ilgili olarak da “Kendisi takımdaki futbolculara ağabeylik yapacak. Böyle bir misyon üstlenecek” dedi.

YABANCI MUTLAKA OLMALI

Akçay’ın yabancı futbolcu konusundaki tavrı da İstanbul zirvesinde belli oldu. Akçay, yabancı futbolcu olmalı ama şu anki kadrodakiler olmamalı dediği öğrenildi.

Öte yandan Akçay, transferi düşünülen yabancı futbolcuları kendisinin de izleyeceğini özellikle hatırlattı…
Editör: TE Bilişim