Trabzonspor, Arjantin'de bir menajerlik şirketine bağlı olan Colman ile 3 yıllık sözleme yenilediklerini belirtirken, şirketin menajerlerinden İsviçreli Renato Cedrola ise tam aksini iddia ediyor

Adı Benfica ile anılan Trabzonspor'un Arjantinli yıldızı Gustavo Colman hakkında iki farklı iddia konuşuluyor. Trabzonspor kulübü, sakatlığı nedeniyle ligin başından beri forma giyemeyen bu futbolcunun sözleşmesini 3 yıl daha uzattıklarını belirtirken, menajeri olduğunu iddia eden Renato Cedrola ise tam tersini söylüyor. Portekiz'de yayın yapan Radio Renaissance'a konuşan İsviçreli menajer, 'Herhangi bir kontrat yok. Tek duyduğumuz basında yer alan dedikodular. Ben onun Benfica'da oynayacak kalitede bir oyuncu olduğunu biliyorum' ifadeleriyle Portekiz kulübüne adeta 'elinizi çabuk tutun' mesajı gönderdi.

SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Bordo-mavili cepheden yapılan açıklamada ise Arjantinli futbolcunun resmi olarak menajerinin Arjantin'de bulunan bir menajerlik şirketi olduğu belirtilip, bu oyuncuyla geçen sezon 3 yıllık sözleşme yenilendiği belirtildi. Menajer Renato Cedrola'nın açıklamalarını dikkate almadıklarını vurgulayan Asbaşkan Nevzat Şakar, 'Herhangi bir sorun yok' şeklinde konuştu.

Ortaya çıkan bu tabloda olduğui gibi herşey yine menajerlerin başının altından çıkıyor. Arjantinli futbolcu çocuklarınında okul çağına geldiğini ortaya koyup, çıkardığı huzurluzluğun geçen sezonlarda ortaya koyduğu tablodan farklı değil.

TFF'nin resmi sitesinde sözleşme sona eriş tarihi 2013 gibi gözüksede, oyuncu hareketlerine girildiğinde gerçek ortaya çıkıyor.