Hacıosmanoğlu, federasyonu adil olmamakla eleştirip, “Yasalar olsa ne olur, önemli olan adalet. Bunu da sağlayamıyorsunuz. Bir siz mi doğru karar verdiniz” ifadelerini kullandı.

Odyakmaz’ın, “Yeniden yargılama olursa ben de yeni delil sunarım” sözü üzerine ise Trabzonspor Başkanı, “Ne varsa sun. Sen delikanlısın. Bir şeyimiz çıksın, bizi de düşürün” dedi.

Kulüpler Birliği’nin dünkü toplantısına yine 2010-2011 sezonunun tartışması damga vurdu. Kulüp temsilcilerinin bir araya geldiği oturumun son bölümüne Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören’in de katılması, gerilimin dozunu hayli artırdı. İşte o diyaloglar...

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu: Ben buraya hep 4 büyük kulübün başkanları gelir diyerek, umutla geliyorum. Ama hiç olmadı böyle bir şey. Madem böyle olacak ben de artık yöneticimi yollarım. Burada lokomotif kulüplerin başkanı olmadığı sürece boşuna toplanıyoruz. Hangi yönetici başkanı olmadan bir karara imza atabilir burada? Sayın Federasyon Başkanı, siz neden Yargıtay kararı açıklandıktan hemen sonra yangından mal kaçırır gibi bizim sportif kararımız verildi diye açıklama yaptınız sorabilir miyim?

TFF Başkanı Demirören: Karar verildi doğru. Ayrıca o kararı ben değil kurullar verdi.

Hacıosmanoğlu: UEFA, CAS, mahkeme, savcılar, Yargıtay herkes yanlış karar veriyor da bir sen, senin federasyonun mu doğrusunu verdi peki? Ben değil, kurullar diyorsun sürekli. Ama biliyor ki herkes kurulların yeri gelince senin istediğin kararı veriyor. Kasımpaşa maçı son örnek. Raporların aksine, görüntünün aksine hiç mi karar çıkmadı? Biz adalet istiyoruz. Yasa boş, adaletli uygulanmadığı sürece.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz: Başkan (Hacıosmanoğlu’nu kastederek) geçen de böyle konuştun. Böyle olunca hep de üzerime almam ama zan altında kalıyorum.
Hacıosmanğlu: Başkan sen ne dedin, “Maç satan karısını satar” dedin. Ben de buna inandım. Geldik evinde yemeğini yedik, sonra da, “Ben delikanlı adamdır, Mecnun başkana inanıyorum” dedim. Bunun için de kendi tribünlerimden küfür yedim.

Demirören: Bu konuşmaların yeri burası değil.

Hacıosmanoğlu: Burası değil de neresi? Biz nerede konuşacağız bunları?

Otyakmaz: Yeniden yargılama olursa ben de yeni deliller sunacağım o zaman.

Hacıosmanoğlu: Sen delikanlı adamsın. Madem elinde delil var zaten daha önce vermen lazımdı ama şimdi var diyorsan kurullar tekrar baksın bu işe.

Otyakmaz: Ben ispiyonculuk yapmak istemem.

Hacıosmanoğlu: Bunun ispiyonla alakası yok. Temiz futbol için. Bak başkan da burada. Ben basına da söyleyeceğim Mecnun başkanın elinde deliller varmış diye. Ayrıca demek ki elinde Trabzonspor ile ilgili deliller var. O zaman bunları da sun. Biz camia olarak bir lekemiz varsa iç hesaplaşmamızı yaparız. Kimseyi beklemez kendimizi küme düşürürüz.
Editör: TE Bilişim