Trabzonspor’un yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listesinde yer alan işadamı Yaşar Aşçıoğlu, özel uçakla Trabzon’a geldi.

Aşçıoğlu, uçağın havaalanı pistine inmesinin ardından kokpitin camından ‘Şampiyon Trabzonspor’ yazılı bordo-mavili bayrak açtı.
Aşçıoğlu, Trabzonspor’un büyük bir camia olduğunu söyledi. Aşçıoğlu, “Trabzonspor büyük bir camia. Bunun farkındayız ve yükünü, sorumluluğunu üzerimizde hissediyoruz. Genç, dinamik bir başkanımız var. Trabzonspor’u olması gereken layık olduğu yere, eski yönetimlerden aldığımız çıtayı yukarı çıkararak dünya kulübü yapacak bir vizyona getirmek için çalışacağız. İnşallah bunda da başarılı oluruz” dedi.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun genç, dinamik ve tuttuğunu koparak bir insan olduğunu belirten Aşçıoğlu, “Başarılı olduğunu bildiğim, ona inandığım için onunla beraber oldum” ifadelerini kullandı.
Uçağın havaalanı inmesinin ardından uçağın kokpitinden bordo-mavili bayrak açan Aşçıoğlu, “Ben çoçukken İstanbul’da Trabzonspor’un amigoluğunu yapıyordum. Stadın çatısına çıkardım; Ali Sami Yen’de, Mithatpaşa’da. Orda amigoluk yapardım. Beşiktaş’ın Fulya Tesisleri projesini aldığım zaman da Trabzonsporlu olduğumu ön plana çıkarmıştım. Ali Sami Yen Stadyumu’nu aldığım zaman da Trabzonsporluğumu ön plana çıkarmıştım.
Bize her yer Trabzon. Trabzonsporlu olmaktan gurur duyuyorum. Hiç kimseyle, hiçbir camia ile kavga etmeden Trabzonspor’un haklarını sonuna kadar savunacak güce, birikime ve çevreye sahibiz. Trabzonluyum, Trabzonsporluyuz. Trabzonspor’un Türk futbolundaki önemini biliyoruz. Trabzonspor’a layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.