Ligin 14. haftasında Adanaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Bordo-Mavililer günde tek idman yaparken, dünkü çalışmaya teknik direktör Ersun Yanal damga vurdu.

Geldiği günden bu yana sıkıntı yaşayan, kötü sonuçların ardından hayli stresli günler geçiren tecrübeli hocanın yüzü uzun bir aradan sonra güldü. Oyuncularıyla sık sık şakalaşan Yanal, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Bu durum futbolculara da yansıdı. 1.5 saatlik idman boyunca hem çalışan hem de eğlenen Bordo-Mavililer, taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi.



Castillo döndü

Öte yandan yaklaşık 1.5 aydır sakatlığı bulunan Fabian Castillo da takımla çalışmalara başladı. Kolombiyalı futbolcunun Adana maçında 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor.

İdmanda çok özel konuklar

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Wall Paper Grubu’nun hazırladığı ’Bordo Mavi Vefa’ adlı proje kapsamında, Trabzon’da yaşayan şehit çocukları futbolcularla buluştu. Ersun Yanal ve oyuncular, çocuklarla tek tek ilgilenirken, idman öncesinde hatıra fotoğrafı çektirildi.