Forvet transferini bitirmek isteyen yönetici İngiltere'ye gitti. Mitroglou ile masaya oturacak olan Bordo-Mavililer, Fulham'ı ikna etmek için formül arayışlarına girdi.

Savunma hattı için Kolo Toure ile anlaşmaya çok yaklaşan Trabzonspor’da gözler golcü transferine çevrildi. Avrupa kupalarında mücadele etmeye hazırlanan Bordo-Mavililer, taraftarları heyecanlandıracak oyuncu için hareket geçti. Vahid hocanın direktifiyle forvet transferi yapmayı kafasına koyan yöneticiler harıl harıl çalışmalarını sürdürüyor. Listenin en başında ise Yunan forvet Konstantinos Mitroglou yer alıyor. Demba Ba için Chelsea’nin kapısını çalan fakat bu yıldızı Beşiktaş’a kaptıran Trabzonlu idareciler, taraftarın gönlünü Mitroglou’yla almak istiyor. Sezonu Fulham’da tamamlayan 28 yaşındaki oyuncu, İngiliz kulübüyle resmen gemileri yakmış durumda. Premier Lig’i 19. sırada bitirerek küme düşen Fulham’da birçok oyuncu şimdiden başka ekiplere dahil oldu. Yunan forvet de 2. Lig’de mücadele etmek istemediği için menaceri vasıtasıyla kulüp arayışlarına başladı.

Yıllık 2 milyon Euro istiyor

Fulham ile kurulan daha önceki temas kesin sonuç vermese de, Burak Gürdal bu sefer teklifi yükselterek görüşmelere hız verecek. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun tam yetki verdiği Gürdal, ilk başta kiralama teklifini sunacak. Taraflar bu konuda mutabakata varamazsa satın alma opsiyonu devreye sokulacak. Olympiakos’tan devre arasında 15 milyon Euro’ya Fulham’ın yolunu tutan Mitroglou, Dünya Kupası’nda da boy göstermiş 3 maçta forma giymişti. Skora katkı yapamayan Yunan oyuncu için kupa adeta kötü geçmişti. Yönetim, yıllık 2 milyon Euro ücret isteyen yıldız futbolcunun bu teklifini kabul etti, Fulham ile anlaşma zemini oluşturmak için formül arayışına girdi.