Yöneticilerin, Örem’in uzun süredir kulübe gelmediğini öne sürerek, şu anda alınan kararın kendileri açısından herhangi bir anlam ifade etmediğini dile getirdikleri kaydedildi.

Bordo Mavili kulüpte yönetici olan Gökhan Saral’ın sahibi olduğu İlkhaber Gazetesi’nde yer alan haberde, Asım Örem’in, takımın zor günlerinde kulübe uğramadığı, yönetim kurulu toplantılarına katılmadığı, maçlara gitmediği ve arkadaşları karşısında kendisini hep yüksekte gördüğü iddia edildi.

Söz konusu haberde şu görüşlere yer verildi: “Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta ile birlikte yönetime seçilen Basın Sözcüsü Asım Örem geçtiğimiz gün istifasını yönetime sundu. Bu istifanın arkasında çeşitli iddiaların olduğu da kaydedildi. Yönetime seçildiği günden bu yana yönetimdeki bazı doktor arkadaşlarına sürekli, ‘Ben Profesör doktorum. Daha üstünüm’ diyerek ego tatmini yaptığı iddia edilen Asım Örem’in kulübe dahi uğramadığı ifade edildi.

ÖN PLANDA OLMAK İSTEDİ

Geçen sezonun sonlarına doğru Ramazan Övüç’ü ameliyat eden doktor için için Asbaşkan Ahmet Çubukçu’nun, Asım Örem’e, ‘Bu çocuk hakkında o doktor çıksın açıklama yapsın. Sen zaten sürekli konuşuyorsun. O’nu onure edelim. Olmazsa çıkın beraber açıklama yapın’ dediği ve bunun da Asım Örem tarafından, ‘Basın sözcüsü benim, Ben profesör doktorum’ denilerek kabul görmediği kaydedildi.

Yaşanan bu olay sonrası Asım Örem’in 1.5 ay kulübe dahi uğramadığı ve maçlara bile gitmediği iddia edildi.

ARKADAŞLARINI YALNIZ BIRAKTI

Trabzonspor’un geçen sezon oynadığı ve olayların çıktığı Fenerbahçe maçı sonrası birçok yöneticinin ceza aldığı zamanda yönetim kurulu toplantısına gelmeyen ve kulübün zor gününde yanında olmayan Asım Örem için Başkan Usta’nın, ‘Bu zor zamanda burada olmayan, bir daha da uğramasın’ dediği iddia edildi. Bu sözleri duyan Asım Örem’in sonrasında da ne Başkan Usta’nın ne de yönetici arkadaşlarının telefonuna çıktığı belirtildi. Ayrıca Asım Örem’in kulüp aidatını da son gün yönetici arkadaşları tarafından yatırıldığı da iddia edildi. Öte yandan konu ile ilgili olarak kulislerde, ‘Zaten yöneticilik yapmıyordu. Zaten yoktu. İstifası sadece resmileşmiş oldu’ yorumları yapıldı.“

ÖREM CEVAP VERECEK Mİ?

Gazetede yer alan iddialar üzerine gözler istifa eden Yönetici Asım Örem’e çevrildi. Örem’in söz konusu değerlendirmelere yönelik herhangi bir karşılık verip vermeyeceği merak uyandırdı.