İstifa etmesi beklenen Yanal, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklama ile göreve devam edeceğinin sinyalini verdi....

YANAL'IN MAÇ SONU SÖZLERİ;

Bu sonucun oynamak istediğimiz oyunun skoru değil. Bir hafta önce Beşiktaş ile oynadığımız, Fenerbahçe ve Başakşehir ile oynadığımız maçlarda alınan skorlar var. Biz büyük takımız. Futbolun gereğini yerine getirmeliyiz. Takım olmaya çalışan bir takım. Gerçekten önemli ve iyi oyunculardan oluşan bir takımız. Bir sürece ihtiyaç var. Kaybolan takım olgusunun yarattığı sonuç ortada. Trabzonspor'da bunun düzelmesi adına kimin ne yapması gerekiyorsa yapması gerekiyor. 

Yönetimle bir araya geldik. Görüşmemizde neler yapabileceğimizi konuştuk. Aramızdaki iletişimde bir sorun yoktur. Durumun masaya yatırılması konusunda konuştuk. Gereken kararları alıp bundan sonra oynanacak mücadeleler, bundan sonraki performans hakkında birbirimize olan güvencimiz 

Trabzonspor 34 senedir şampiyonluk yaşamıyor. Bu gerginlik hep var. Bu 34 yıllık süreçte sanırım 44 teknik adam göreve gelip gitmiş. Aynı şekilde oyuncular gitmiş gelmiş. Maalesef bu gibi durumlarda Türkiye'de hemen sonuç almak istenir. Bu da maliyetlidir. Zaman beni haklı çıkaracağına inanıyorum; Trabzonspor'un çok iyi oyuncuları var. Altyapı Türkiye'de tartışılırken çok iyi yetenekler çıkartan bir takım. Transfer döneminin sonunda kadroya katılabilen oyuncular bir çok zorluklarla üstesinden gelmeye çalışan bir takımız. Bunun zamana yayıldığında oturabileceğini düşünüyorum. Bu anlamda pozitifim.