UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Napoli'nin 1-0'lık skorla Trabzonspor'u kupadan elemesi İtalyan basınında geniş yer buldu.

İŞTE O BAŞLIK VE YORUMLAR

LA GAZZETTA DELLO SPORT
Büyük İtalya. De Guzman-gol. Türkler yine yenildi. Inter, Fiorentina, Torino, Roma ve Napoli. 5 İtalyan takımı UEFA Avrupa Ligi'nin son 16 turunda: Bu bir rekor. Futbolumuz için tarihi bir an. 
Napoli kolayca ilerledi. Sadece De Guzman yeterliydi. Napoli için bu karşılaşma adeta bir antrenman gibiydi. Trabzonspor formalite icabı oynadı.
Rövanş maçlarında, 32 takım arasında işi en kolay olan Napoli idi ve 19'uncu dakikada bir gol kaydederek, Trabzonspor ile adeta bir antrenmana çıkmış olduğunu kanıtladı.

CORRIERE DELLO SPORT
Napoli ilerliyor. Kupadaki İtalyan takımları sözlerini tuttu, mavililer (Napoli) yine kazandı ve turnuvada 180 dakikadır hiç gol yemeyen tek İtalyan takımı oldu. 

TUTTOSPORT
Napoli tamam. Dünkü maç Napoli için bir antrenmandan halliceydi. İlk dakikalarda, deplasmandakine nazaran bazı zorluklar içindeydiler, ancak De Guzman'ın golünden sonra, Benitez'in mavilileri için yol daha az dikenli hale geldi.

LA REPUBBLICA
Tur atlamak, deplasmanda Trabzonspor'u gol yağmuruna tutan Napoli'nin zaten cebindeydi. Karşılaşma öncesi bazı Trabzonspor taraftarlarına yapılan medeniyetsiz saldırılar oldu, ama şans eseri ağır yaralanmadılar.

CORRIERE DELLA SERA
Napoli antrenman yaptı, Trabzonspor nakavt.