Trabzon'a dönmek için gün sayan Jaja'dan müthiş iddia: Fırtına'nın bu hafta içinde renklerine katacağı Brezilyalı yıldız, "Trabzonspor'dan ayrılmayı ben istemedim. Giderken çok üzülmüştüm. Dönüşüm muhteşem olacak. 15 golüm garanti" dedi

Son olarak Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımında forma giyen Brezilyalı yıldız, Trabzonspor'a dönmek için sabırsız olduğunu belirtirken iddialı ifadeler kullandı. 2010-2011 sezonunu unutamadığını belirten Jaja, "Aynı havayı bir daha yakalarsak yine şampiyon oluruz" dedi.

ÇOK ÜZÜLDÜM
Kendisinin hiçbir şekilde Trabzonspor'dan ayrılmayı istemediğini belirten Jaja, "Gidişim benim dışımda oluşan bir olaydı. Trabzon'a alışmıştım. Sırf para kazanmak için Dubai'ye gittiğim medyaya yansıdı ama öyle bir şey yok. Türkiye'deki hayatımdan, takımımdan ve kazancımdan memnundum. Giderken üzülmüştüm. Dönüşüm muhteşem olacak" diye konuştu.

İPLE ÇEKİYORUM
Trabzonspor'un gönlündeki yerinin ayrı olduğunu vurgulayan 27 yaşındaki yıldız, "Bordo-mavili taraftarı unutamıyorum. Bugüne kadar oynadığım takımlar arasında en müthiş taraftara sahip olan takımdı Trabzonspor. Tekrar onlara kavuşacağım günü iple çekiyorum. Yeniden Türkiye'ye dönersem ligde en az 15 gol atacağıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim