Trabzonspor'un yeni stadyumu Medical Park Arena'da oynanan ilk maç olan Gaziantepspor maçının biletlerinin satışına Trabzonsporlu taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, en çok bilet satışının yapıldığı gişenin Meydan Parkı'na kurulan satış noktası olduğu öğrenildi.

Meydan Parkı'na Trabzonspor Kulübü ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığının katkısıyla kurulan satış noktası hakkında olumsuz görüş belirtenlere karşı Trabzonspor tribünlerinni en etkin isimlerinden Jan Başkan lakaplı Mehmet Fındıkçı'dan cevap gecikmedi.

Fındıkçı bilet satış noktasıyla alakalı olarak olumsuz görüş belirtenlere tepki gösterirken şu ifadeleri kullandı;

"Trabzon'da insanların en yoğun olduğu bölgede taraftarın bilet elde edebilmesi Trabzonspor'a büyük katkı sağlamaktadır. Bunu Gaziantepspor karşılaşmasında net şekilde gördük. Meydan Parkı'na kurulan satış noktası da gayet güzel ve faydalı oldu. Tepki gösterenlere de anlam veremiyorum. Keşke şehrin bir çok noktasında da böyle satış noktaları kurulsa ve Trabzonspor yeni stadında yalnız kalmasa. Şehrimizde Trabzonspor maçı biletlerine ne kadar kolay ulaşılırsa takımımız taraftar desteğini o kadar fazla  hisseder. Böyle bilet satış noktalarının kurulmasında emeği geçenlere de Trabzonspor taraftarları adına teşekkür ederim."

Kaynak: HaberTS / Ali Çil