“Geçmişte söylediğim sözlerin arkasındayım, asla dediklerimden pişman değilim” diyerek sözlerine başlayan Mehmet Fındıkçı, gündem belirleyecek açıklamalarda bulundu.

NİYE KİMSE CANALİOĞLU’NA SES ETMEDİ?

Eski Trabzon Belediye Başkanı, şu an CHP Trabzon Milletvekili olarak görev yapan Volkan Canalioğlu hakkında “ CHP Lideri Aziz Yıldırım’ı ziyarete gittiğinde Canalioğlu yanındaydı. Niye kimse ona bir şey demedi? Orada Kılıçtaroğlu “ Aziz Yıldırım’a haksızlık yapıldı “ şeklinde konuşmadı mı? Madem Trabzonspor’u bu kadar seviyorsun Volkan Canalioğlu, gitmeseydin Kılıçtaroğlu ile beraber Aziz Yıldırım’ın yanına, biz iki konuştuğumuzda herkes bize saldırıyor. Neden bu olanlar hiç gözükmüyor? “ şeklinde konuştu.

BEN KİMSEYİ ZORLA HAVAALANINA SÜRÜKLEMİYORUM

Mehmet Fındıkçı Başbakana sevgisini tekrarlarken, “Bizim grubumuzun içinde her partiye sempati duyan arkadaşlar var. Ben Trabzonspor’un kupası konusunda Başbakanımızı suçlu görsem onu eleştirenlerden daha erkekçe karşısında dururum. Ben kimseyi havaalanına zorla getirmiyorum, gelmek isteyenler geliyor. Biz inandığımız davanın peşine gidiyoruz. “ Şeklinde sözlerine devam etti.

Taka Gazetesi Spor Müdürü Hamza Mısır ve çalıştığı gazete hakkında çok ses getirecek açıklamalar...


İşte O Röportaj;