Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonlu gençler tribün lideri Mehmet Fındıkçı’nın düğününe katılarak nikah şahitliği yaptı.

Trabzon’da bir düğün salonunda gerçekleştirilen nikah töreninde Trabzonlu gençler tribün lideri Mehmet Fındıkçı hayatını Zeliha Kır ile birleştirdi. Çiftin nikahını Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kıyarken, şahitliklerini ise Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yaptı. Nikah törenine Trabzonspor Asbaşkan Dr. Ali Kemal Başaran, yönetim kurulu üyesi Engin Kara ve taraftar grup liderlerini yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


FINDIKÇI'DAN ŞARTLI "EVET"

Nikahı kıyan Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun "evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusuna yıllarca tribün liderliği yapan Mehmet Fındıkçı'nın cevabı, "deplasmanlara izin veriyorsa evet" şeklinde olurken salondan büyük bir alkış koptu.

Trabzon siyasetinin önde gelen isimlerinden AV. Ayşe Sula Köseoğlu, "evet" demeden önce Mehmet Fındıkçı 'nın şart koşması üzerine, "geline baskı var" şeklinde espriyi patlattı.

Trabzon'da fenomen hale gelen "Köksal Baba" da düğüne gelenler arasındaydı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gösterdiği yakınlık dikkat çekti.

Düğüne katılan davetliler ise Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na büyük ilgi gösterdi. Hacıosmanoğlu ile fotoğraf çektirmek isteyen davetliler adeta birbirleriyle yarıştılar.