Malouda'nın doktoru Janko için geldi.

Bosingwa'nın transferinde aracı olan, yönetime ve teknik heyete her konuda yardım eden Malouda'nın son katkısı, doktorunu Marc Janko için getirtmesi oldu. Ayrıca kulübün psikoloğu da Avusturyalı'yla özel olarak ilgileniyor.

Florent Malouda, Trabzonspor’a imza attıktan sonra kulüp için bir futbolcudan daha fazla olacağını kısa sürede göstermişti. Bosingwa’nın transfer edilmesine aracılık eden, Kalou’nun gelmesi için elinden geleni yapan Fransız yıldız, her konuda yönetime ve teknik heyete yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. Tecrübeli oyuncunun destek çıktığı son isim Marc Janko oldu. Yönetime, “Benzer bir sakatlığı ben de yaşadım. Doktorum bu konuda çok deneyimli. Janko’ya da faydası olacaktır” diyerek özel doktorunun Janko’yu muayene ve tedavi etmesini önerdi. Onay aldıktan sonra da derhal harekete geçti. Trabzon’a gelen doktor, golcü oyuncuyla yakından ilgilenerek en kısa sürede sahalara dönmesine yardımcı oldu. 

Herkes destek oluyor

Marc Janko’nun takıma yeniden kazandırılması için adeta herkes seferber olmuş durumda. Mustafa Akçay ve Hami Mandıralı, sık sık tecrübeli forvetle özel olarak konuşuyor. Ayrıca kulübün psikoloğu da Janko için özel mesai harcıyor. Geçtiğimiz sezon kendisinin ikinci plana itildiğini hisseden ve bunu açıkça söyleyen 30 yaşındaki oyuncu, kendisine gösterilen bu yakın ilgi nedeniyle çok mutlu. Janko’nun şimdi tek amacı, ilk 11’e girip takıma katkı sağlamak için vargücüyle çalışmak.