Kamp çalışmalarının ikinci ayağı için Alanya'ya gelen CSKA Sofya'da Teknik Direktör Miodrag Jesic, Şenol Güneş'in istifası için üzgün olduğunu dile getirdi.

Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımı, devre arası kamp çalışmalarının ikinci ayağı için Alanya'ya geldi.

İlk etap kamp çalışmalarını 11-27 Ocak tarihlerinde Alanya'nın Türkler beldesindeki bir otelde yapan CSKA Sofya, 3 günlük iznin ardından Alanya'da Goldcity Turizm Kompleksi'nde yeniden kampa girdi.

Türkiye'de Altay ve Trabzonspor'da forma giyen, 2002 yılında ise Altay'da teknik direktör olarak görev yapan CSKA Sofya Teknik Direktörü Miodrag Jesic, takımının kamp çalışmalarını değerlendirdi.

Jesic, 25'i futbolcu 44 kişilik ekiple kampa girdiklerini belirterek, hedeflerinin ligde daha iyi duruma gelmek olduğunu söyledi. Asıl hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı sonuçlar elde etmek olduğuna değinen Jesic, lig lideriyle aralarındaki 9 puanlık farkı da kapatmak istediklerini vurguladı.

-''Şenol Güneş'in istifasına çok üzüldüm''-
Kendisinin bir dönem Trabzonspor forması giydiğini ve Şenol Güneş'in o dönemde de teknik direktörlük yaptığını hatırlatan Jesic, ''Şenol Güneş ile güzel günlerimiz oldu. Çok iyi bir teknik adamdı. Trabzonspor'da ve Türk Milli Takımı'nda başarılı sonuçlar elde etmişti. Şenol Güneş'in istifasına çok üzüldüm'' dedi.