Trabzonspor Futbol Takımı'nın Macron firması tarafından hazırlanan yeni sezon formalarının tanıtımı yapıldı. Formalarının tanıtımının yapıldığı törende Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Macron CEO'su Gianluca Pavanello arasında 3 yıllık sözleşme imzalandı. 

Medical Park Stadı'nda gerçekleştirilen tanıtım organizasyonuna ve imza törenine, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, TS Club ve Tesisler Koordinatörü Yalçın Orhan ve Macron CEO'su Gianluca Pavanello ile Macron Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Bilece katıldı. 

Pavanello, "Markamız hızlı bir şekilde Türkiye'de gelişecektir" 

Pavanello ise Trabzon'da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, "Türkiye büyük bir ülke, biz bu ülkede marka olarak yer edinmek istiyoruz. Trabzonspor gibi çok büyük prestijli kulüple başlamak istiyoruz. Hızlı şekilde markamız bu ülkede gelişecektir. Macron, İtalyan bir şirket ve son yıllarda hızlı bir yükseliş gösterdi. Trabzonspor Kulübü'yle uzun çalışmalar neticesinde yeni formaları geliştirdik. Hem estetik hem güzellik hem fonksiyonel kumaşın tekniğinden faydalanarak çok özel bir forma yaptık. Ben umuyor ve düşünüyorum ki taraftar bu formaları gördüğünde, dokunduğunda çok sevecek. Bu kulübe de şans getirecektir. Çünkü bizim şirkette söylediğimiz gibi "Macron ile daha iyi oynanır" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından mankenler tarafından çubuklu, mavi ve siyah formalarının tanıtımı yapıldı. Siyah formaların gelecek ayın ilk haftasında satışa sunulacağı belirtilirken, diğer iki formanın ise satışa çıktığı belirtildi.