Kadro dışı kalan Kevin Constant konusunda bordo-mavili yönetim beklemeye geçti. Bir yandan Ersun Yanal'ın isteğini düşünen diğer taraftan da Gineli oyuncunun maliyetini hesap eden yönetim, kritik bir karara imza atmayı planlıyor.

Disiplinsiz hakaretleriyle gündeme gelen Trabzonspor'un Gineli oyuncusu Kevin Constantkonusunda bordo-mavili yönetim kritik bir karara imza atacak. Teknik direktör Ersun Yanal'ın Kardemir Karabükspor maçı sonrası yaptığı, "Trabzonspor'un oyuncusu böyle olmamalı" açıklamasıyla Gineli oyuncunun kredisinin bittiği yönünde mesaj vererek, oyuncu hakkında hazırladığı raporu yönetime sunan deneyimli teknik adam verilecek olan kararı beklemeye başladı.

CONSTANT DEĞERLENDİRMESİ İÇİN BAŞKAN BEKLENİYOR

Trabzonspor Yönetimi Kevin Constant hakkında kararını vermek için başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Trabzon'a gelmesini bekliyor. Eşinin rahatsızlığı nedeniyle şehre gelişini erteleyen Hacıosmanoğlu'nun yakın bir zamanda Trabzon'a gelerek yönetim kurulu ile durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi. İlk planda teknik direktör Ersun Yanal'ın sunduğu raporu değerlendirmeye alacak olan Hacıosmanoğlu ve yönetim kuruluKevin Constant'ın savunmasını alacak. Yanal, disiplinsiz hakaretleri nedeniyle ayrı bir antrenman programı vererek, antrenmanlara almadığı oyuncu konusunda tavrını net bir şekilde ortaya koyarken, oyuncunun kulübe olan maliyetini hesap eden yönetimin ise gelinen aşamada nasıl bir karar vereceği ise merakla bekleniyor. Yönetim, bir taraftanErsun Yanal'ın isteğini düşünüp teknik direktörün kararını tartışmaya açmak istemezken diğer taraftan ise oyuncunun maliyetinin hesap edilmesi yönetimi sıkıntılı bir sürecin içine soktu.

CONSTANT'IN TRABZONSPOR İLE 4 YILLIK ANLAŞMASI VAR

Trabzonspor'un sezon başında AC Milan'dan 2 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ile transfer eden oyuncuya ise 4 yıllık süre zarfından 9 milyon Euro ödemeyi garanti eden bordo-mavili yönetim Gineli oyuncunun 11 milyon 500 bin Euro'luk maliyeti karşısında vereceği kritik kararı teknik direktör Ersun Yanal da merakla beklerken, yönetimin ise kulüp menfaatlerini ön planda tutarak bir karar vereceği öğrenildi.

CONSTANT'IN AFFI AĞIR BASIYOR

Oyuncunun hal ve hareketlerini dikkate alacak olan yönetimin oyuncuyu ikaz edeceği, Constant'ın devam etmesi yönünde karar çıkması halinde ise teknik direktör Ersun Yanal'dan, oyuncuyu daha yakın markaja alınması istenecek. Yanal'ın raporunu da göz ardı etmeyecek olan Trabzonspor Yönetimi'nin futbolcuya ağır bir ceza kesmesi bekleniyor.
Editör: TE Bilişim