Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı ve özel maddelerle sözleşme imzalattığı Batuhan’ın, Trabzonspor yönetimine verdiği sözleri tutmadığı, gece hayatı ve disiplinsiz hareketlerine devam ettiği için kadro dışı kaldığı öğrenildi. Batuhan’ın Trabzonspor teknik heyeti tarafından bazı gecelerde gece hayatlarından toplandığı ve uyarılmasına rağmen aynı hareketlerine devam ettiği belirtildi. Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın da bu oyuncuyu kadroda düşünmediği için kadro dışı bıraktığı öğrenildi.

VOLKAN TRABZON’U SİLDİ

Trabzonspor’a geldiği günden beri takıma bir türlü katkı sağlayamayan ve faydalı olamayan Volkan Şen ise son yaptığı hareketlerden sonra kadro dışı bırakıldı. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’dan ayrılmak isteyen bu nedenle sakatlığını bahane eden Volkan, bu sezonda Çaykur Rizespor maçında sahayı ağlayarak terk etmişti. Kendisine sahip çıkan teknik Direktör Mustafa Akçay’a karşı, Rizespor ile oynanan hazırlık maçında “Hocam ayağım ağrıyor. Oynamak istemiyorum” demesi bardağı taşıran son damla oldu. Antrenmanlarda da isteksiz olan Volkan’ın bu nedenle kadro dışı kaldığı belirtildi.

SIRADAKİ OYUNCULAR

Trabzonspor’da Volkan ve Batuhan’dan sonra başka oyuncularında kadro dışı kalabileceği öğrenildi. Trabzonspor’dan parasını gecikmeli olarak alan, Emre, Giray, Zokora ve Bamba’nın da yönetimin kapısını aşındırdığı ifade edildi. Bu oyuncuların hem sahada oynamaması ve bekleneni verememesi hem de paralarını zamanında istemeleri teknik heyet ve yönetimi kızdırdı. Trabzonspor yönetimi bu oyuncuları devre arasında elinden çıkarmayı düşündüğü ifade edildi. Öte yandan Emre Güral’ın da Trabzonspor’dan ayrılmak istediği ve bu nedenle isteksiz olduğu belirtildi. Emre’nin de yakın bir zamanda kadro dışı kalabileceği öğrenildi.