Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor'u, milli maçlar için verilen ara sonrasında zorlu ve kritik bir fikstür bekliyor.

Ligin 27. haftasında Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek bordo mavili takım, ardından üst üste ligde düşme hattında bulunan Akhisar Belediyespor ile deplasmanda, Orduspor ile de sahasında karşı karşıya gelecek.

Bu üç maçtan 9 puanla ayrılmanın planlarını yapan Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın, olağanüstü hal ilan ettiği ifade edildi. Lige verilen milli arada bütün eksiklerin giderilmesi ve sakat oyuncuların iyileşerek takıma dönmelerini isteyen Kafkas'ın, bu dönem içinde oyuncularıyla da birebir toplantılar yaparak takım üzerindeki olumsuz havayı dağıtmayı amaçladığı öğrenildi.

Takımın kalitesi konusunda sıkıntısının olmadığına inanan Tolunay Kafkas'ın, asıl sorunun oyuncuların yaşadığı güven kaybı olduğunu düşündüğü belirtiliyor. Bu sorunu aşma konusunda yönetimden de yardım isteyen Kafkas'ın, Medical Park Antalyaspor maçında alınacak galibiyetin önemine vurgu yaptığı gelen haberler arasında.

Öte yandan Tolunay Kafkas'ın, sakatlığının ardından son iki maçta sonradan oyuna giren ve hazır bir görüntü ortaya koyan Volkan Şen, ilk 11'e hazırladığı belirtildi. Kafkas'ın, Bursaspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Olcan Adın'ın yerine Volkan Şen'i oynatacağı öğrenildi. 
Editör: TE Bilişim