Antrenör Ahmet Rıza Ursavaş ile yolları ayıran kulüp, antrenör Secaattin Aydoğ ile anlaştı. 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleşen törende kendini Zağnos Spor Kulübü’ne bağlayan imzayı atan Aydoğ, A takımla birlikte alt yapının da sorumlusu oldu. Zağnos Spor Kulübü Başkanı Emre Aksoy yapmış olduğu açıklamada, Ahmet Rıza Ursavaş'a katkılarından dolayı teşekkür ettiklerini belirterek; "Secaattin Aydoğ ile Trabzon Zağnos için hentbolda yeni bir dönem başlıyor. Hocamızın takımımıza katkılarının çok fazla olacağını düşünüyoruz. Profesyonel anlayışımızla ve hocamızın tecrübesiyle en iyi şekilde organize olup başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Takımın yardımcı antrenörlüğünü ise Tuncay Eresken yapacak. Her iki hocamıza da başarılar diliyorum" dedi.

HENTBOLDA TEK SORUMLU

İmza töreninde konuşan Zağnos Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim ise; “Kariyeri ve geçmişi olan bir hoca ile anlaşma imzaladık. Kendini gerek milli takımda gerek antrenörlükte kanıtlamış bir isim. Zağnos kulübü her zaman ileriyi düşünen ve başarıyı hedefleyen bir kulüptür. Hocamız sadece A takımdan değil aynı zamanda bütün alt yapıdan da sorumludur. Kendisinin bu konuda bize çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Önümüzdeki 2 yılda kendisinden başarılar kazanmasını bekliyoruz ve bu hususta da kendisine sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz. Bu yolda her türlü desteği vermeye de yönetimde ki arkadaşlarımızla birlikte hazırız” açıklamalarında bulundu.

HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIM

Hentbolun başına getirilen antrenör Secaattin Aydoğ düzenlenen imza töreninde Zağnos Spor Kulübü yönetiminin kendisine görev vermek istemesinin son derece onur verici olduğunu belirterek; “Sayın Başkanımız Emre Aksoy'un ve Haluk Selim’in projeleriyle, kulüp ile alakalı düşünceleri şuana kadar gördüğüm en önemli kulüp vizyonlarından biri. Şunu belirtmek isterim ki; profesyonelleşme adına daha önce yönetim olarak böyle bir yönetim kurulu ile çalışmamıştım. Bu heyecanı hissetmek benim için çok önemli idi. Hedefleri olan bir takıma geldim. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

SEYİRCİ YANIMIZDA OLSUN

2 Kasım Pazar günü 14.00’da 19 Mayıs Spor Salonu’nda 1907 Kanaryaspor ile oynanacak müsabakada takımının başında ilk kez salona çıkacak olan antrenör Secaattin Aydoğ devam eden açıklamalarında; “Pazar günü oynayacağımız maçta tribünlerin tamamen dolu olacağına ve seyircinin takımımızı destekleyeceğine inancım tam. Yardımcı Antrenör olarak Tuncay Eresken bize eşlik edecek. Kulübümüzün altyapı - üstyapıda başarısı için projeler ile yola birlikte devam edeceğiz" dedi.

Aydoğ ve Eresken takımla birlikte ilk idmanına çıkarak 1907 Kanaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Editör: TE Bilişim