Trabzonspor’da önceki gün oynanan hazırlık maçına takımın başında kaptan çıkan Mustafa, esprileri ile takım arkadaşlarına güldürüyor.

Trabzonspor’da sıcak kişiliği ile her zaman ön plana çıkan ve Bordo-Mavili renklere olan sevgisi tartışma konusu bile olmayan Mustafa, önceki gün oynanan ve 1-1 berabere biten hazırlık maçına takımın başında kaptan olarak çıktı. 

Tolga’nın kadroda bulunmaması, Giray’ın yedeklerde yer alması ve Halil’in de takımdan ayrılması ile bir anda kaptan olarak sahaya çıkan Mustafa’ya da arkadaşları takılmadan edemiyor. 

İdmanlarda Mustafa’ya sürekli olarak Kaptan diye seslenen Bordo-Mavili futbolcular, idman sonrası şok havuzunda ise Mustafa’ya öncelik tanıyor. Bu noktada Mustafa’ya en çok takılan futbolcu ise Volkan Şen. Volkan, şok havuzuna girdiğinde “Kaptan gel böyle sana yer açtım” şeklinde Mustafa’ya seslenmesi takım arkadaşlarını da güldürürken, ardından havuzda yer kalmayınca Mustafa’da, Olcan’a seslenerek, “Hadi ben kaptanım sana yer vereyim” diyerek havuzdan çıkması esprileri de beraberinde getirdi.