Başkan Hacıosmanoğlu ile ilgili problem yaşadığı için ayrılmayı düşündüğü iddialarına karşı Onur, “Burası benim yuvam… Ne gitmesi, uzun yıllar buradayım. Bu takımda şampiyonluk yaşadım, yenilerini istiyorum” dedi

Onur, “Trabzon’u karıştırmak isteyenler var galiba. Yoksa Trabzonlu Onur gidecek gibi lanse etmek, saçma… Yazılan çizilenler tamamen senaryo… Bir gün gidersem, ya Avrupa’ya giderim ya da futbolu burada bırakırım” dedi

Onur’dan bomba sözler..Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile tartıştığı, Alper Boğuşlu’nun ayrılmasından sonra rahatsız olduğu, Hami Mandıralı’nın Antalya maçında Zeki’nin yerine Fatih’i oynatması nedeniyle tartışma yaşadığı iddialar ortaya atılan ve ayrılmak istediği iddiası gündeme bomba gibi düşen Kaptan Onur, Trabzonspor’u karıştırmak isteyenlerin olduğunu iddia ederek, “Kimse Trabzonlu Onur’u kullanıp, senaryo yazmasın..Çünkü beni bilen biliyor” dedi.

İşte Onur’un çarpıcı mesajları..

“Ortaya atılan spekülasyonlar tamamen senaryo…Ben Trabzonspor ile var oldum ve  burası benim yuvam. Her fırsatta Trabzonlu olduğumu gurur ile söylüyorum..Bu birilerini rahatsız ediyorsa, bilemem. Kimse de beni kullanıp Trabzonspor’a zarar vermeye çalışmasın..Ancak taraftarın benim buraya sevgimi ve bağlılığımı bildiğini bildiğim için bu tarz haberlere zaten benim gibi gülüp geçiyorlardır”

“Trabzonspor’dan her zaman söylediğim gibi gidersem Avrupa’da üst düzey bir takıma ve iyi bir rakam kazandırarak gideceğim..Bu olmazsa da futbolu burada bırakacağım..Bunun dışında asla başka bir şey olamaz..Ben bu takım ile 2011’de şampiyonluk yaşadım..Hak yerini bulur ve kupamızı da alacağımıza inanıyorum..Bu konuda yöneticilerim her şeyi zaten yapıyor..Biz de bu yıl bittikten sonra gelecek sezon şampiyonluk için savaşmaya hazırlanacağız..Bende bunu yapıyorum”

“Alper Boğuşlu’nun ayrılmasına tabiî ki üzüldüm. Ancak profesyonel yaşattı da böyle ayrılıklar olabilir..O’ndan çok şey öğrendim.. Ben de emeği büyük..Milli Takımda yine beraberiz zaten..Ancak bunun farklı yere çekilmesi hiç hoş değil..Her şey Trabzonspor için..Başkanımız veya yöneticilerimiz ile senaryolar yazılmış, gerçekten komik..Ben burada mutluyuz, huzurluyum ve bu formayı giydiğim için gururluyum..Kimsenin beni Trabzon’dan koparmaya gücü de parası da yetmez..Sadece Trabzon isterse, Avrupa olur.. Bunu herkes iyi bilsin.”

“Bu sezon istediğimiz gibi gitmedi..Avrupa’da çok başarılı olduk.. Ancak ligde son haftalara kadar kötü sonuçlar aldık..Yinede o tablodan 4.’lüğü almak önemli..Gelecek sezon yeni arkadaşlar ile daha büyük başarıların peşinde olacağız..Hami hoca Trabzonspor’un efsanesi zaten..Söz söylemeye gerek yok..Benim için ‘Gidersen Arda gibi olmalı’ düşüncesinde..Bende Trabzonlu Onur olarak Avrupa’ya gitmek orada Türkiye’nin ve Trabzon’un zamanı gelince gururu olmak istiyorum..Hami hocamızın takıma gelişi sonrasında yarattığı etkinin ayağa kalkmamızda önemli katkısı var”

Kaynak: Günebakış Gazetesi / Mehmet Karagöz
Editör: TE Bilişim