Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından rotayı Avrupa'ya çevirip yabancı teknik adam arayışlarını sürdüren Trabzonspor, bir taraftan ise Karabükspor ile oynayacağı maça hazırlanıyor. Sıkıntılı süreci Karabükspor maçını kazanarak avantaja çevirmek isteyen bordo-mavililer Hami Mandıralı yönetiminde Juventus ile oynayacağı maç öncesi moral arayacak.

HAMİ MANDIRALI SIKINTILI SÜRECİ AVANTAJA ÇEVİRMEK İSTİYOR

Akçay'ın istifasının ardından takımın başına geçen Hami Mandıralı, yaşanan sıkıntılı süreci avantaj çevirmek için sıkı bir çalışma içine girdi. Mandıralı, Mustafa Akçay'ın istifasının ardından geçici olarak takımın başına geçse de planlarını takımın başında kalacakmış gibi yapıyor. Kamuoyunda ise Hami'nin sezon sonuna kadar takımın başında kalması yönündeki fikir ağır basarken, diğer taraftan ise bordo-mavili takımla özdeşleşmiş olan Hami isminin yıpranmaması adına yeni bir hocayla çalışmalarını sürdürmesi yönünde ki fikirlerde kamuoyunda konuşuluyor. Yapılan yorumlardan uzak durmaya çalışan Hami, tamamen kendisini ve takımı Karabükspor maçına motive etmek için yoğun bir çalışma içine girdi. Futbolculuk yaşantısında kendisini ispatlamış olan Hami, bordo-mavili takımın içinde bulunduğu sıkıntılı süreci avantaja çevirerek teknik adamlıkta ki becerisinde ispatlamayı planlıyor.

"İŞİMİZ ÇALIŞMAK"

Trabzonspor'un önünde zorlu bir fikstür bulunuyor. Hafta sonunda Karabükspor deplasmanına çıkacak olan Bordo-Mavililer, ardından Juventus'a konuk olacak. Bir sonraki hafta ise Kayserispor'la sahasında oynayıp, Juventus'u ağırlayacak olan Trabzonspor'un zorlu haftaları, Konyaspor deplasmanı ve içerideki Fenerbahçe maçlarıyla devam edecek. Hami Mandıralı'nın Karabükspor karşısında alınacak güzel bir sonuç sonrası kredisini artırmayı planlarken, takıma yeniden güven kazandırmayı hedefliyor. Zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten 45 yaşındaki çalıştırıcı, "Bizim işimiz çalışmak. Çalışmalarımızı takımın başarası için sürdürüyoruz. Bunun dışında yaşanan gelişmeler bizimi dışımızda, bizim tek düşüncemiz oynayacağımız Karabükspor maçına konsantre olmak ve bu maça kadar olan bölümde iyi bir hazırlık dönemi geçirmek" ifadesini kullandı.